Son Dakika: ABD'li popüler kripto para borsası XRP ticaretini askıya aldı!
Son Dakika: ABD'li popüler kripto para borsası XRP ticaretini askıya aldı!

OKEx kullanıcıları OKCoin Pekin ofisine girdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto tüccarlarından oluşan bir grup insan, 23 Ekim günü saat 14:00 civarında asansörleri ve kapıları şiddetli bir şekilde kırarak OKCoin Pekin ofisine girdi.

Olaydan önce, kripto vadeli işlemler yapan bazı kullanıcılar, zarara uğradıktan sonra zorla alıkoyma ve düzensiz işlemler hakkında şikayette bulundular.

OKCoin Pekin ofisi, olayla ilgili şikayette bulundu

OKCoin, birkaç gün önce ofisinin etrafında dolanan insanlar için bir uyarı göndermişti. OKCoin’e göre, bu insanlar kimliklerini sunmayı reddettiler ve bu kişilerin, OKCoin kullanıcıları oldukları iddiasını destekleyecek kanıtları yoktu. Şirket, bu kişilerin ofiste rahatsızlığa yol açmak için bilinçli bir şekilde görevlendirildiği kanısında.

Şirket daha sonra, kimliği belirsiz on kişinin, asansörleri ve kapıları parçalayarak Pekin bürosuna girdiğini açıklayan bir bildiri yayınladı.

Şirket yetkilileri konuyla ilgili açıklama yaptı:

Ofis malzemelerini parçalayıp imha ettiler, çalışanların kişisel güvenliğini tehdit ettiler ve operasyonlarımızı etkilediler.

Olay pekin polisi tarafından araştırılıyor.

Geçtiğimiz ay OKEx’in kurucusu Star Xu, bir sahtekârlık davasıyla ilgili potansiyel bir katılımı olduğu iddiasıyla polis tarafından araştırılmıştı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin