OKEx
OKEx, Bitcoin Lightning Network'ü platformuna entegre ediyor

OKEx geçici süreliğine Bitcoin vadeli işlemlerini durduruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

OKEx geçici süreliğine Bitcoin vadeli işlemleri (Bitcoin Futures)’ni durdurdu. Hong Kong merkezli kripto para işlem platformu OKEx, Bitcoin vadeli işlemlerini önemli ölçüde düşüren düzensiz faaliyetler nedeniyle alım ve vadeli işlem alımlarını durdurdu. OKEx, vadeli işlem alımlarını geçici olarak durdurmak ve “düzensiz” bir satış işleminin ardından gelen para çekme işlemlerini duraklatmak için vadeli işlemler gerçekleştirecek.

OKEx, kripto para borsası OKCoin tarafından işletiliyor

Çin hükumeti kripto para borsalarını Eylül ayında kapattıktan sonra, OKCoin dikkatini diğer pazarlara çevirerek kripto para ticaret platformu OKEx’i başlattı. OKEx, kripto para borsası OKCoin tarafından işletiliyor. OKEx cuma günü yaptığı açıklamada, bu kararın süspansiyonun satıştan sonra geldiğini söyledi.  Üç aylık Bitcoin Futures’lerinin fiyatı, kripto paranın değerine kıyasla önemli ölçüde düştü.

Hong Kong saatine göre 04:47’ye kadar olan işlemler geri alınacak

Geri alma işlemi, Hong Kong Saati (HKT)’ne göre 04:47’ye kadar olan işlemler geri alınacak ve bildirime göre bugün saat 15:30’da HKT’de gerçekleşecek şekilde ayarlanacak.

OKEx geçici süreliğine Bitcoin vadeli işlemlerini durduruyor

OKEx konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

OKEx müşterilerinin her zaman en iyi alanlarda yatırım yapması için uğraşmakta. Müşterilerimizi korumak için en iyi ürünleri ve teknolojileri sunmaya kendimizi adamış bulunmaktayız. Olay nedeniyle birkaç saat boyunca işlemler askıya alındı. Lütfen, oluşabilecek rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Bazı yatırımcılar, OKEx’in iddia edilen manipülasyona karıştığını belirtiyor

OKEx’in açıklaması, “OKEx’in sisteminin birçok kötü amaçlı etkinlik tarafından yürütülen faaliyetleri önleyemediğinden” şikayet eden kullanıcıların eleştirileri sonrasında geldi. Bazı yatırımcılar, OKEx’in iddia edilen manipülasyona karıştığını belirtti ama OKEx, bu yorumlara herhangi bir cevap vermedi.

Büyük kripto para birimlerinin fiyatları yılın başından bu yana en düşük seviyesine geriledi

Twitter’da paylaşılan ekran görüntüleri, OKEx’deki Bitcoin Futures’lerinin fiyatının ilk olarak 22:00 UTC civarında düşüşe başladığını ve yaklaşık 5.200 dolara kadar düştüğünü gösteriyor. Hızlı bir toparlanma fiyatları sadece 4.755 dolara kadar yükseltiyor.

Bitcoin  (BTC) fiyatı, 50 dolarlık düşüşle Cuma sabahı 7 bin doların altına düştü. Perşembe günkü işlem döneminde, Bitcoin Cash ve Ethereum da dahil olmak üzere diğer büyük kripto para birimlerinin fiyatları yılın başından bu yana en düşük seviyesine geriledi.

Coindesk

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin