OKeX duyurusu: OKExChain mainnet hayata geçiyor
OKeX duyurusu: OKExChain mainnet hayata geçiyor

OKeX duyurusu: OKExChain mainnet hayata geçiyor…  Yeni token OKT nasıl kazanılacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberDünyanın en büyük kripto para spot ve türev borsalarından biri olan OKEx (www.okex.com), OKExChain ana ağının lansmanını duyurdu. Diğer borsa zincirlerinden farklı olarak OKEx, blok zincirinin temel açıklık ve merkezi olmayan yapısını OKExChain’de somutlaştırmak istedi. Test ağında 10’dan fazla yinelemeden ve kapsamlı devam eden geliştirmeden sonra, bu vizyon meyve vermeye başladı.

OKExChain, 31 Aralık 2020’den 13 Ocak 2021’e kadar Genesis aşamasından başlayarak, ana ağ uygulama testine odaklanacak olan ikinci aşama ile dört aşamada sunulacak. Üçüncü aşamada, işlem gerçekleştirilecek ve OKT’lerini OKExChain’e çekebilecekler. Dördüncü ve son aşamada, akıllı sözleşme sanal makinesi etkinleştirilecek ve OKExChain, resmi olarak başlatılan ana ağ ile Ethereum’daki tüm projelerle uyumlu hale gelecek.

OKExChain, ilk testnet lansmanından bu yana, açık kaynak taahhüdü, EVM akıllı sözleşme geliştirme, alım satım ücretlerini düşürmek için yinelemeler ve Waves, Achain ve DoraHacks gibi projelerle ortaklıklar dahil olmak üzere önemli yükseltmeler gördü. OKExChain ayrıca, sürekli geliştirme ve başarılı bir hackathon gerçekleştirme merkezi olmayan uygulamalarda bulunmayan bir ekosistem de geliştirdi.

OKEx CEO’su Jay Hao konu hakkında şunları paylaştı:

2020, inanılmaz bir dönüşüm yılı oldu ve pandeminin neden olduğu çok fazla acıya tanık olurken, kripto para alanında da muazzam bir büyüme gördük. OKEx için bu bir düşünme ve öğrenme yılı oldu ve heyecanlıyız.

OKEx Jumpstart’ta ​​OKT ihracı

OKExChain’in yerel tokeni OKT’nin basımı, 31 Aralık 2020 saat 16: 00’da (UTC) başlayacak ve 10 milyonluk ilk ihraçla 13 Ocak 2020’de saat 16: 00’da sona erecek. OKT tokeni, OKEx Jumpstart üzerinden ​​OKB sahiplerine orantılı olarak dağıtılacak. OKB sahipleri, OKT kazanmak için ellerindeki OKB tokenlerini stake edebilir. Ayrıca istedikleri zaman stake edilen tokenlerin kilitlerini açabilirler.

OKEx hakkında

OKEx, küresel kripto tüccarlarının, madencilerin ve kurumsalcıların kripto faaliyetlerini yönetmek, yatırım fırsatlarını geliştirmek ve risklerden korunmak için çeşitli pazarlar sunar. Büyük kripto para birimlerinin vadeli, spot ve türev ticaretini sağlamak ve yatırımcılara kazançları en üst düzeye çıkarmak ve riskleri azaltmak için stratejilerini oluşturmak adına teklifler sunar.

globenewswire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin