Şok! OKEx borsasında Para çekme işlemleri askıya alındı
Şok! OKEx borsasında Para çekme işlemleri askıya alındı

Stablecoin günü: OKEx, dört yeni fiat destekli token listeliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hong Kong merkezli kripto para borsası OKEx, bugün dijital para listesini genişlettiğini açıkladı. OKEx, dört yeni stablecoin için işlem başlattı.

OKEx, dört yeni stablecoin listeliyor

Yeni fiat destekli para birimleri şu şekilde: TrueUSD (TUSD), USDCoin (USDC), Gemini Dollar (GUSD) ve Paxos Token (PAX). Bütün bu stablecoinler, ABD Doları tarafından desteklenmeleri nedeniyle resmi olarak “stablecoin” olarak sınıflandırılıyor.

OKEx şimdi tüm bu tokenler için mevduat kabul ediyor ve şirket, ticaret yarın başlayacağını bildirdi. Borsa, BTC’nin yanı sıra orijinal stablecoin olan Tether (USDT) ile çiftler de sunuyor.

Tüccarlar ve borsalar tarafından fonların hızlı bir şekilde ABD dolarına dönüşme ihtiyacını ortadan kaldırması için kullanılan USDT geliştiricisi Tether LLC’e olan güven son aylarda oldukça azaldı.

Söylentiler, şirketin büyük bir satış kaybı yaşamasına yol açtı. USDT fiyatı son 24 saatte 0,86 dolar gibi düşük bir seviyeye geriledi ve tüccarlar diğer stablecoinlere yatırım yaptı. Buna karşılık, TUSD ve PAX 1,10 doların üzerinde işlem görüyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin