Tron ve Crypto.com Coin fiyat analizi: TRX ve CRO yükselecek mi?
Tron ve Crypto.com Coin fiyat analizi: TRX ve CRO yükselecek mi?

OKEx borsasında Tron tokeni kalanlara büyük müjde! Zararınız karşılanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

OKEx borsasından para çekme işlemlerinin askıya alınması kripto alanındaki birçok kişiyi endişelendirdi. Arada 15 günden fazla geçti fakat para çekme işlemleri henüz devam ettirilmedi. Tron Vakfı, endişeli yatırımcıları bir dereceye kadar teselli etmek için, OKEx borsasında sıkışan Tron tokenlerini kendi maliyetiyle verileceğini duyurdu.

OKEx’te sıkışan TRX’ler karşılanacak

Tron CEO’su Justin Sun bir tweet dizisinde mesajı tüm kripto topluluğuna iletti.

Tron Vakfı, TRON tokenlerinin kalıcı tek taraflı 1:1 kabulünü vadediyor: TRX, BTT, JST ve SUN.

CEO, bu kararın önceki duyuruda olduğu gibi OKEx borsası ile iş birliği içinde olmadığını da açıkça belirtti. 20 Ekim 2020’de Tron Vakfı ve Justin Sun, OKEx’te birkaç gün sonra askıya alınan TRX’lerin sınırsız 1:1 çekilme hakkı vereceğini duyurmuştu.

Tron Vakfı, TRX topluluğunun yanında olmaya devam ediyor

Sun ayrıca, vakfın durumun gelişimini yakından izleyeceğini ve TRX topluluğunu korumaya çalışacağını kaydetti. TRX topluluğuna da bir mesaj gönderildi:

Varlıklarınıza yönelik herhangi bir tehdit durumunda ne kadar çaresiz veya umutsuz olursanız olun, lütfen çıkarınızı korumak için her türlü çabayı gösterecek güçlü ve sorumlu bir ekip tarafından desteklendiğinizi unutmayın.

Tron Vakfı ayrıca OKEx borsasına olan tam desteğini de genişletti.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin