OKEx borsa platformunda “Çağrı İhalesi” olarak adlandırılacak bir açılış öncesi oturum başlatıyor
OKEx borsa platformunda “Çağrı İhalesi” olarak adlandırılacak bir açılış öncesi oturum başlatıyor

OKEx borsa platformunda kendi OKB tokenini işleme açıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük ikinci borsası OKEx borsa platformunda yeni resmi tokeni OKB’yi işleme açtığını duyurdu. OKB piyasası, 28 Nisan’da saat 11:00’de (Hong Kong’a göre) başlatılacak. Bir kripto-kripto ticaret pazarı olacak. Şirket bugün küresel sürümü için 10 ticaret çiftini platformunda listeledi.

OKEx borsa platformunda “Çağrı İhalesi” olarak adlandırılacak bir açılış öncesi oturum başlatıyor

OKEx, “Çağrı İhalesi” olarak adlandırılacak bir açılış öncesi oturum başlatıyor. Açık artırma oturumu, kullanıcıların sadece “yalnızca post” siparişlerini verebilecekleri ilk 20 dakika için geçerli olacak.

Çağrı açık artırma oturumu, yatırımcıların istedikleri fiyatlarla sipariş verebilmelerini sağlayacak. Açılış fiyatına bağlı olarak açık artırma seansları hesaplanacak ve alım satıma alınacak. Oturum ikiye bölünecek, ilk yarısı 10 dakika sürecek, burada kullanıcılar sipariş verebilir ve iptal işlemine izin verilebilir. Ancak oturumun ikinci yarısında iptal işlemine izin verilmeyecek.

600.000 OKB tokeni OKEx müşterilerine topluluk oluşturma ve pazarlama kampanyaları için dağıtılacak

OKEx’e göre şirket, bu ayın başlarında ERC20 protokolü hakkında OKB’yi resmen yayınladı. Şirket, ICO’yu (ilk para teklifini) ve kamu bağışlarını reddediyor. Bildirildiğine göre şirket kısa bir süre sonra tokenin resmi OK zincirine geçeceğini ve daha sonra sadece OKEx’in platformunda değil diğer ilgili projelerde de uygulanacağını belirtti.

Dünya çapında tedarik edilen toplam 1 milyar tokenden, 600.000 tokenin OKEx müşterilerine topluluk oluşturma ve pazarlama kampanyaları için dağıtımı yapılacak. Bianca isimli bir kripto eleştirmeni konuya yönelik şu yorumu yaptı:

OkEx oldukça iyi performans gösteriyor. Bana göre ticaret platformu, veri güvenliği ile ilgili en az sorunla karşılaştı. Keşke bu ticaret işlemlerini diğer borsa platformlarında da sunabilseydi.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin