OKEX Açık Ortaklık Programı ilk üyesini ağırlıyor: CoinAll
OKEX Açık Ortaklık Programı ilk üyesini ağırlıyor: CoinAll

OKEX, Açık Ortaklık Programı kapsamına dahil edilen ilk borsayı duyurdu: CoinAll

service service
Share

Share This Post

or copy the link

OKEX, kısa bir süre önce piyasaya sürülen Açık Ortaklık Programı kapsamında kabul edilen ilk borsanın CoinAll olduğunu duyurdu.

OKEX Açık Ortaklık Programı borsalara bir beyaz etiket kazandırıyor

OKEX, Açık Ortak Programı’nın Haziran ayında başlatılacağını duyurmuştu. Bu durumun en önemli yanı, kuşkusuz borsaların OKEX aracılığıyla bir beyaz etiket kazanıyor olması.

Programdan yararlanmaya hak kazanan borsalar; OKEX’in eşleştirme sistemi, soğuk cüzdan, sıcak cüzdan, takas sistemi, çok dilli müşteri desteği, KYC ve Kara Para Aklama Sistemi dahil olmak üzere pek çok özelliğinden yararlanmasını sağlıyor.

CoinAll programdan yararlanan ilk borsa oldu

Lansmanın ardından, program kapsamında kabul edilen ilk borsanın CoinAll olduğunu duyurdu.

Borsanın lansmanı, Blockchain endüstrisinde heyecan yarattı. Zira borsa, topluluk ve proje merkezli açık borsa imkanının sunulduğu yeni bir dönemi başlatmış durumda.

CoinAll, topluluğun başarısını paylaşmak ve aynı zamanda üyelerini kontrol altına almak için işlem madenciliği, yönlendirme madenciliği ve teşvik tokenleri programlarını kabul ederek faaliyetlerine başlamış durumda.

https://twitter.com/CoinAllOfficial/status/1027109150143082496?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1027109150143082496&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.chepicap.com%2Fen%2Fnews%2F2768%2Fokex-launches-first-white-label-exchange-coinall.html

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

OKEx yeni bir borsa geliştirmek amacıyla MSX ile ortaklık kuruyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin