OKCoin Borsası XRP, Cardano, Stellar, Zcash ve 0x’in ticaretini destekliyor
OKCoin Borsası XRP, Cardano, Stellar, Zcash ve 0x’in ticaretini destekliyor

OKCoin Borsası önemli beş kripto parayı listeliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

19 Eylül’de, OKCoin Borsası beş yeni kripto parayı listelediğini açıkladı. Şimdi borsa XRP, Cardano, Stellar, Zcash ve 0x’in ticaretini destekliyor. Kripto para birimleri; USD, Bitcoin ve Ethereum ile eşleştirilecek.

OKCoin Borsası XRP, Cardano, Stellar, Zcash ve 0x’in ticaretini destekliyor

Borsa ABD’li yatırımcıların yukarıdaki çiftleri “OKCoin’in lisanslı borsası yoluyla güvenli bir şekilde” satın alabileceklerini ve satabileceklerini belirtiyor. Ancak Fiat-token eşleştirmesi sadece California sakinleri için geçerli olacak. ABD OKCoin CEO’su Tim Bynn, yeni kripto para birimlerinin eklenmesi ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bu beş yeni kripto para ve onlara ticaret yapan tüm toplulukları memnuniyetle karşılamaktan çok memnunuz. Global olarak düzenlenmiş bir borsa ile en geniş finansal ürün grubunu oluşturduğumuzdan, müşterilerimiz için ticaret çiftlerini genişletmeye, aynı zamanda hizmet, değer ve gösterilebilir kullanım durumları sunan ticaret tokenleri getirmeye kararlıyız. Bugünün duyurusu, tüm ekosistem için ileriye doğru dev bir adım atıyor.

OKCoin Borsası faaliyetlerini 20 ABD eyaletine genişletiyor

Geçtiğimiz hafta, XRP ve ADA, düşüş pazarında çift haneli bir rakam artışına tanıklık etti. Yazım zamanında XRP, 13 milyar dolarlık piyasa değeriyle 0,32 dolar değerinde işlem görüyor. ADA, 1,9 milyar dolarlık piyasa değeriyle 0,072 dolardan işlem görüyor. Bu ay OKCoin faaliyetlerini 20 ABD eyaletine genişleteceğini duyurdu. Ayrıca şirketin, Federal ve Devlet Dönüştürülebilir VC kurallarına uyduklarından emin olmak için genişlettiği her eyalette düzenleyici kurumlar ve araştırma yönetmelikleri ile yakından çalıştığını da ortaya koydular.

Buna ek olarak, şirket şu anda ABD’nin kalan eyaletlerinde Para Transmittal Lisansları (MTL) adlı yeni bir lisans başvurusunda bulunuyor. Lisanslama kripto-kripto ve fiat-kripto işlemlerine izin verecek. Ayrıca, yeni eyaletlerdeki alım satım hizmetinin, lisansın verildiği anda veya işlemin müsaade edilebileceği konusunda net bir açıklama alması durumunda açılacağını belirtiliyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin