AVAX, 220 milyon dolarlık yatırım fonu başlattı
AVAX, 220 milyon dolarlık yatırım fonu başlattı

OKCoin, Avalanche’ı (AVAX) listeleyen ilk ABD borsası oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

OKCoin, DeFi kullanıcılarına ücretler ve ticaret fırsatları üzerinde daha fazla kontrol sağlamak için Avalanche’ı daha geniş kampanyasının bir parçası olarak listeleyecek.

Avalanche dün, kendi yerel tokeni AVAX’in OKCoin’de işlem görmek için listeleneceğini ve ABD’deki ilk borsa listelemesini yapacağını duyurdu. San Francisco merkezli kripto para borsası, 44 ABD eyaletinde lisanslıdır.

AVAX kamu ve özel satışları başlangıçta yalnızca ABD’deki akredite yatırımcılara açıktı ve çoğu Amerikalı ABD menkul kıymetler yasalarına uymak için kripto parayı satın almaktan alıkonuldu. Şimdi Avalanche, ABD tarafından yasal ilk listelemesini aldığına göre, token için artan talebin fiyatını yükselttiğini görebiliriz.

Açık kaynak platformu Avalanche, işlemleri anında onaylar ve saniyede 4.500’den fazla işlemi işleyen ilk akıllı sözleşmeler platformudur. Bu, Avalanche üzerine inşa edilen artan sayıda merkezsiz finans (DeFi) projesinin yanı sıra, OKCoin’in DeFi kullanıcılarına daha fazla ticaret fırsatı ve daha düşük ücretler sağlamak için daha geniş girişiminin bir parçası olarak tokeni listeleme kararına katkıda bulundu.

OKCoin ayrıca kısa bir süre önce müşterilerine kendi gözetim dışı ‘Earn’ ürününün lansmanı ile DeFi protokollerinde stake ederek stabilcoin ile % 20’ye kadar kazanma şansı sunmaya başladı.

Chainsafe, Avascan, POA Network, Hashquark, Protofire ve Meter.io tarafından geliştirilen Avalanche-Ethereum Bridge (AEB), farklı ağlar arasında varlıkların sorunsuz akışını kolaylaştırır. Avalanche’de yerel entegrasyonları taahhüt eden birçok uygulama AEB’den yararlanacak ve bunlar arasında yalnızca geçen ay bZx, UNION, YIELD Uygulaması ve Reef Finance yer alıyor. e-Money ayrıca Dijital Euro’larını ve Avrupa stabil coinlerini Avalanche’de başlatıyor.

Dün ayrıca Avalanche’ın Chain Agnostic DeFi Aggregation layer Frontier ile entegre olacağına dair duyuru da vardı. Mart 2021’de tamamlanacak olan Frontier Uygulaması, doğal olarak AVAX staking’i, NFT’leri ve TrueUSD’yi (TUSD) destekleyece.

AVAX ticareti OKCoin’de 3 Şubat saat 22:00 ET’de (4 Şubat 03:00 GMT) yayına girdi ve para çekme işlemleri bugün başlıyor. Kripto borsası, listelemeye özel bir de AVAX airdropu gerçekleştirecek. 15 Şubat’ta saat 23.59’a (PST) (16 Şubat’ta 7.59am GMT) kadar kaydolan OKCoin müşterileri, 1 milyon dolara kadar olan airdrop’a katılma şansına sahip olacak.

coinjournal


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin