Boğalar bu altcoin'de durmuyor! OKB için yeni zirve belirlendi
Boğalar bu altcoin'de durmuyor! OKB için yeni zirve belirlendi

Boğalar bu altcoin’de durmuyor! OKB için yeni zirve belirlendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – OKB fiyatı 5 Şubat’ta tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Önemli bir zayıflık belirtisi göstermedi, bu da yukarı yönlü hareketin devam edebileceğini gösteriyor.

OKB, OK Blockchain Vakfı ve Malta kripto para borsası OKEx tarafından oluşturulan bir kripto para birimidir. OKB, kullanıcıların kripto para birimi değişiminin benzersiz özelliklerine erişmesine izin veren bir yardımcı program simgesidir.

OKEx borsasının şu anda 7.97 milyar dolarlık varlığa ve 4.01 milyar dolarlık açık pozisyona sahip olduğunu belirtmekte fayda var. İkiden bire bir oranı, altıya birden fazla bir orana sahip olan Binance ile zıttır. Dolayısıyla bu oran borsanın likiditesi açısından endişe vericidir.

OKB fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

OKB fiyatı Haziran 2022’den bu yana arttı. Aynı yılın Aralık ayında artışı hızlandı ve fiyat o zamandan bu yana %99 artış kaydetti. 5 Şubat’ta OKB fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 45,54 dolara ulaştı.

Büyük artışa rağmen, henüz bir zayıflık belirtisi yok. Haftalık RSI aşırı satım pozisyonunda ancak herhangi bir düşüş eğilimi oluşturmadı. Bu, yukarı yönlü hareketin devam etmesini sağlar.

En yakın destek alanları 37 dolar ve 31,50 dolar seviyelerinde bulunuyor. OKB fiyatı 31,5 dolar seviyesinin altında kapanmadığı sürece, yukarı yönlü hareket bozulmamış olarak kabul edilebilir ve bu da gelecekteki fiyat için iyiye işarettir.

OKB/USDT Weekly Chart. Source: TradingView

Şubat İçin OKB fiyat tahmini: Henüz zayıflık işareti yok

Günlük grafikteki teknik analiz, OKB fiyatının uzun vadeli alçalan bir direnç çizgisinden çıkmasının ardından hareketin hızlandığını gösteriyor. O zamandan beri, bir parabol (noktalı) içinde arttı. Hareket beş dalgalık bir artış şeklini aldı.

Fiyat birinci dalganın 2.61 uzantısında, yani yakında reddedilebilir. Aksi takdirde, yukarı hareket bir sonraki dirence 58,10 dolardan devam edebilir. Bu, daha önce belirtilen 66,36 dolarlık direnç alanına daha yakın. Günlük RSI düşüş eğilimi trend çizgisinden çıktığı için, artışın devam etmesi bekleniyor.

OKB Price Prediction for February Chart by TradingView

Sonuç olarak, OKB fiyat görünümü hâlâ yükselişte ve OKB’nin 66 dolara kadar yükselmesi bekleniyor. Bununla birlikte, parabolden bir kırılma, yukarı yönlü hareketin bittiği ve fiyatın 31-37$ aralığına geri dönebileceği anlamına gelir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin