Önemli gelişme: Artık Blockchain ABD tarafından tanınıyor
Önemli gelişme: Artık Blockchain ABD tarafından tanınıyor

OK Blockchain Capital Raporu: Yatırımcıların yüzde 25’i büyük kayıplar yaşadı. Buna rağmen birçoğu fiyatların yükseleceğini düşünüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

OK Blockchain Capital tarafından yayınlanan yeni bir rapor, kripto para piyasasının hala birçok yatırımcı için oldukça zor olduğunu ortaya koyuyor. Neredeyse yarısı en az bir kayıp yaşadı ve yaklaşık %25’i Eylül ayı için de büyük kayıplar bildirdi.

OK Blockchain Capital raporunda gösterilen sonuçlar oldukça korkunç

Raporda gösterilen sonuçlar oldukça korkunç. Ankete katılanların %24,47’si geçtiğimiz ay için küçük zararlar rapor ederken, %23,58’i büyük kayıplar rapor etti. Bu, Eylül ayında yaklaşık %50’nin zarar ettiği anlamına geliyor. Bir diğer %24,53’lük kesim ise esas olarak yatay kaldığını iddia ediyor. Bu durumda, küçük kayıpların %10 ila %30 arasında ve büyük kayıpların %30 ila %100+ arasında olduğu anlamına gelir.

Raporun ortaya koyduğu diğer ilginç gerçekler kripto paralarda en çok kullanılan holdingler. Bunlar; Bitcoin (%23,11), EOS (%16,04) ve Ethereum (%12,26)’du. Ayrıca, zor zamanlara rağmen, ankete katılan insanların %69’u, önümüzdeki 6 ay boyunca kripto para fiyatlarının yükseleceğini düşünüyor. Görünüm bu kadar kasvetliyken, pek çok yatırımcıyı iyimser görmek güzel! Tüm güncellemeler için bizi takipte kalın!

Medium

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin