Ohio, Blockchain girişimleri için 300 milyon dolar yatırım fonu ayıracak
Ohio, Blockchain girişimleri için 300 milyon dolar yatırım fonu ayıracak

Ohio Eyaleti 2021 yılına kadar Blockchain girişimleri için 300 milyon dolar yatırım fonu ayıracak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain teknolojisine en çok inanan ve yatırım yapan eyaletlerden biri olan Ohio, Blockchain girişimlerine 300 milyon dolardan fazla yatırım fonu ayıracak.

Ohio, Blockchain teknolojine her geçen gün daha fazla yatırım yapıyor

Devam etmekte olan Blockland Çözümleri konferansında konuşan kar amacı gütmeyen kuruluş JumpStart’ın CEO’su Ray Leach, “özel sektör veya hükümet için Blockchain teknolojisini kullanmaya odaklanan erken aşamadaki girişimlerde” 100 milyon dolar yatırım yapmak için toplam yedi fonun kullanıma sunulduğunu açıkladı.

Bununla birlikte yerel girişim fonu FlashStarts, Blockchain şirketlerine yönelik bir ön-yatırım fonu şeklinde 6 milyon dolar katkıda bulunmak istiyor.

Planların henüz resmi hale gelmediğini söyleyen Cleveland.com, Blockland’deki politikacıların yine de yenilikçi bir teknoloji ortamı olarak Ohio’nın cazibesini artırma ihtimalini canlandıracağını belirtti.

Vali adaylarından Jon Husted, Pazar günü yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Yeni teknoloji verimlilik yaratmaya, para biriktirmeye yardımcı olacak.

Orta Batı’da herkesin dönüşmek istediği devlet olmak istiyoruz.

Ekim ayında açıklanan verilere göre, piyasalardaki düşüşe rağmen, bu yıl Ağustos ayında, hem Blockchain hem de Bitcoin’in iş fırsatlarının arttığını ortaya koydu.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin