Odyssey (OCN) 24 saatte %33'lük artış sağladı - Kripto Para Haber
Odyssey (OCN) 24 saatte %33'lük artış sağladı - Kripto Para Haber

Odyssey’de (OCN) neler oluyor? OCN 24 saatte yüzde 33’lük artış sağladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son birkaç gündür pazarda hakim olan istikrarlı havadan sonra Oddysey’in performansı yatırımcıların dikkatini çekiyor. Son 24 saatte %33’lük bir artış yaşayan Odyssey (OCN), yatırımcıların odak noktasında.

Son zamanlarda Odyssey ekibinden böyle bir hareketlenmeye neden olabilecek herhangi bir haber gelmedi. Oddyssey’in fiyat hareketini tartışan bazı yatırımcılara göre, OCN tokenindeki yükseliş, şu anda Coinmarketcap ilk 100’deki söylentilerin ve FOMO’nun bir sonucu.

Odyssey’nin kazanımları, 28 Eylül’de yükselen seslerle birlikte artmaya başladı. Perşembe günü 1 OCN 0,006 dolar değerinde idi, şimdi token neredeyse 0,014 dolar seviyesinden işlem görüyor. Bir hafta içinde piyasa değeri, yazma sırasında 25 milyon dolardan 66 milyon dolara fırladı.

Odyssey (OCN) nasıl bu kadar hızlı yükseldi?

Bazı Reddit kullanıcıları, OCN’nin yükselişini açıklamaya çalışıyor. Bununla birlikte ilk 100’de en iyi performans gösteren diğer tokenler Nebulas (%23) ve Verge (%15).

Crypto Gat, 75 bin takipçili ve OCN yatırımcısı bir kripto influencer. Crypto Gat’e göre bu artış, ona bir önceki boğa piyasasına hatırlatıyor.

Bazıları ise Crypto Gat gibi kripto yatırımcılarının, bugünlerde OCN’ye atlamasını bu artışın nedeni olarak görüyor.

Twitter’da Odyssey tokeni ile ilgili farklı fiyat spekülasyonları var. Bazı tahminler 1 dolara, hatta 2 dolara kadar çıkıyor. Şunu tekrar hatırlatalım, her zaman kripto paraya yatırım yaparken dikkatli olun ve kendi araştırmanızı yapın.

Odyssey, merkezi olmayan bir paylaşım ekonomisinin geleceği ve küresel bir eşler arası ekosistemin bir parçası olmayı amaçlayan Singapur merkezli bir proje. Odyssey, genel işletme maliyetlerini azaltmayı, pazar verimliliğini artırmayı ve ürün ve hizmet sağlayıcılarının ROI’sini Blockchain teknolojisiyle artırmayı hedefliyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin