featured

Ödüllü işlem platformu Bitcom Global’de başarılı trader’ların işlemlerini kopyalayın, kolayca kazanın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binbir emekle elde ettiği maddi gücünü kripto para piyasasında değerlendirmek isteyen yatırımcılar, bugünlerde benzer problemlerden muzdarip. İster milyon dolarlar hareket ettiren bir yatırımcı olun, ister küçük kârlar kovalayan azimli bir trader… Birbirinin kopyası olan, yüksek komisyon oranlarıyla kullanıcılarını boğan, güvenilirliğinden emin olamadığınız hantal kripto para borsalarından artık sıkıldığınızı çok iyi biliyoruz.

Bugün siz değerli okuyucularımıza, uluslararası ödüller almış ve yeni özellikler sunan bir kripto para işlem platformundan bahsedeceğiz. Düşük komisyon oranlarıyla küçük yatırımcıyı üzmeyen, uluslararası ödüllü, hızlı, yüksek işlem hacimleri ve gelişmiş analiz araçlarıyla kullanıcılarına kolay ve güçlü bir kripto para işlem deneyimi sunan Bitcom Global, tüm dertlerinize adeta ilaç olmaya geldi.

Bitcom Global, özellikleri yeni ama kendisi köklü bir geçmişe dayanıyor. 2018 yılında Finance Magnates Ödül Zirvesi’nde En İyi Ticaret Platformu seçilerek güvenilirliğini tüm dünyaya duyuran platform, siz değerli yatırımcıların bugünlerde karşılaştığı tüm problemleri etkili bir şekilde çözerken yenilikçi özellikleriyle geniş bir kullanıcı tabanına hitap ediyor. 1,5 milyon yatırımcısıyla dev bir aile olan Bitcom Global’e bugün katılmanız için pek çok sebep var. Şimdi gelin, bu özelliklere bir göz atalım:

1- Başarılı trader’ların işlemlerini kopyalayın

Başka hiçbir kripto para platformunda göremeyeceğiniz bir özellik sunan Bitcom Global, bütün gün ekran başında durmak istemeyen yatırımcılara muhteşem bir fırsat sunuyor.

Bugün platformda kârına kâr katan bir trader’ın tüm işlem stratejisini aynen uygulamanız için yapmanız gereken tek şey, sadece bir dokunuş. Sistem tıkır tıkır işliyor, trader’ın işlemlerini aynen kopyalıyor. İstediğiniz anda kârınızı alıp takibi bırakabiliyorsunuz, veya daha fazla kazanç için takibi sürdürebilmektesiniz.

En İyi Ticaret Platformu Finance Magnates London Ödül Zirvesi 2018
En İyi Ticaret Platformu
Finance Magnates London
Ödül Zirvesi 2018

Sektörde yenisiniz ve kendi stratejinizi oluşturacak kadar bilginiz yok mu? Hiç önemli değil. Kopyalama işlemleri strateji, beceri veya yatırım deneyimi gerektirmiyor. Temel veya teknik analize zaman harcamadan, sanki deneyimli bir yatırımcıymışsınız gibi zahmetsiz ve hızlı bir şekilde ticarete başlayabiliyorsunuz. Aynı anda platformun raporlama araçlarını da kullanarak en iyi performans gösterenleri seçebilirsiniz çünkü her şey son derece şeffaf. Kim, ne kadar kazanmış anında görüntüleyebilmektesiniz. Doğru stratejiyi seçtikten sonra, bir düğmeyi tıklayarak kopyala işlemine anında başlayabiliyorsunuz.

Ne kadar süre takipte kalacağınız ise size kalmış, hiçbir taahhüt yok. İstediğiniz zaman kopyalamayı durdurabilir ve işlemi kapatabilirsiniz. 

2- Deneyimli yatırımcılar için büyük fırsat

İşlem kopyalamaya ihtiyacınız yok, deneyimli bir yatırımcısınız… İşte aradığınız fırsat. Başkalarının sizi kopyalamasına izin vererek kolayca kazanç sağlayabilirsiniz. Her zamanki gibi ticaret yapmanız yeterli, sizi takip edenlerden ek gelir elde edebileceksiniz.

3- Fiyatlar düşerken de kazanın

Bir kripto varlık satın aldınız ancak fiyatı bir türlü yükselmiyor. Bitcom Global’de açığa satış imkanıyla fiyatlar düşerken de kazanabilirsiniz. Platform yatırımcılarının her türlü piyasa hareketinden kazançlı çıkması adına her türlü imkanı sunuyor.

4- Geniş varlık yelpazesi ve yüksek hacim

Adını yeni duyduğunuz borsalarda kafanızı en çok kurcalayan konunun düşük hacimlerden doğan riskler olduğunu biliyoruz. Bitcom Global’de böyle bir sorun yaşamazsınız. Kullanıcılarına 40’ı aşkın kripto varlık sunan Bitcom Global, yüksek işlem hacimleri ve derinliğiyle düşük hacim korkusu yaşayan ve bundan ötürü yenilikçi platformlara sırtını dönmek zorunda kalan yatırımcıları da kucaklıyor.

5- Kaldıraçlı işlemler

Kazancınıza kazanç katmak için doğru adrestesiniz. Üstelik Bitcom Global’in kaldıraçlı işlemleri kullanıcılarına maksimum koruma sağlıyor.

Yüksek Kaldıraç Oranı, Açığa Satış İmkanı, Düşük Sermaye Gereksinimi, 7/24 Yüksek Likidite, İşlemleriniz Üzerinde Tam Kontrol, Ayarlanabilir Fiyat Uyarıları, Ayrıntılı Raporlamalar, Hızlı ve Güvenilir Emir İletimi ve çok daha fazlası, Bitcom Global’de siz değerli kullanıcıların kullanımına sunuluyor.

6- Yüksek güvenlik

Paranızı güvenli bir işlem platformunda barındırdığınızı bilmenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bunun farkında olan Bitcom Global, kullanıcılarına çok katmanlı yüksek güvenlik çözümleri sunuyor. Hem kişisel bilgileriniz, hem cüzdanlarınız hem de hesaplarınızı üst düzey güvenlik önemleriyle koruyan Bitcom’u kullanırken, size yalnızca keyifle trade yapmak kalıyor.

7- Yüksek getirili referans programı

Referans programları arasında oldukça iddialı komisyon oranlarıyla öne çıkan Bitcom, çevresini davet eden kullanıcılarının emeklerini asla karşılıksız bırakmıyor. Arkadaşlarını Bitcom Global’e getiren kullanıcılar referans programının ilerleyişini şeffaf bir şekilde izleyebiliyor, ödemesini anında alabiliyor ve süreci anlık takip edebiliyor.

8- 7/24 Destek

Üst düzey güvenlik önlemleriyle kullanıcılarına sorunsuz bir kripto para ticaret deneyimi sunmayı ilke edinen Bitcom Global, kafanıza takılan en ufak bir soru işaretinde ulaşabileceğiniz deneyimli bir destek ekibine sahip. 24 saat açık olan piyasada 7 gün 24 saat aktif olan ekip, sorularınızı çok hızlı bir şekilde yanıtlıyor ve endişelerinizi anında ortadan kaldırıyor. Sizlere yalnızca sorunsuzca trade yapmak kalıyor.

Bugüne kadar hiç görmediğiniz özellikleriyle yatırımcılarına yepyeni bir trade deneyimi sunan Bitcom Global yeni kullanıcılarını bekliyor. Bitcom Global avantajlarıyla bugün ticarete başlayın, siz de kazanın.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin