featured
Octoin

Octoin, Kripto Para işlemlerinizi tek platformda birleştiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eylül ayında başlatılan çok işlevli Octoin platformu, çeşitli hizmetler sunuyor. Bunların arasında madencilik, ticaret, P2P değiş tokuşu, çoklu kripto para cüzdanı vb. Platformun amacı, çeşitli madencilik ticaret hizmetlerini tek bir çatı altında birleştirmektir. Ek olarak, kullanıcılar için bu karmaşık tekniklerin uyumluluğu Octoin hizmetinin önemli bir parçasıdır.

Platformun işlevselliği hakkında bilgi sahibi olduğunuzda, çalışanlar ve ortaklarınız kripto para birimini uygun fiyatlı ve basit hale getirmeye yönelik çok sayıda çabayı takdir edecektir.

Octoin platformunun en güçlü noktalarından biri, birkaç işbirliği türü sunması ve burada Octoin’in son zamanlarda ilan ettiği tavsiye programına yaklaştığımız.

Ana fikir, işbirliğini mümkün olduğunca güvenilir ve şeffaf hale getirmektir. Platformla olan etkileşim yedi ortak seviyeye göre sağlanabilir. Bunlar, kullanıcılar, asistanlar, denetçiler, yöneticiler, liderler, yönetici ve ortaktır. Ne kadar zaman ve para harcayacağınıza bağlı olarak, yönetim merdiveninde yukarıda bahsedilen rakamlardan biri olabilirsiniz.

Temel seviyelerde pasif yatırımcılar, geniş bir yelpazede yatırım portföylerine ve kiralama madenciliği ekipmanlarına erişebilirler. Yönetici veya ortak olmak isteyenler platformdan karlı teklifler alır.

Octoin projesi ayrıca iki kategoriye ayrılmış 7 gelir standartını da içeriyor. Birincisi, yatırımın ölçeğine dayalı ortak katkıdır. Diğeri, alınan gelir temelinde ortak katkıdır. İki ana hizmet dikkate alınmıştır: ticaret ve madencilik.

Temel olarak, Octoin sevk programına katılım, platformun başarısında sizin bilginizi görünür kılar ve tüm faaliyetleriniz, işlemleriniz ve madencilik süreçleriniz kolayca düzenlenebilir ve izlenebilir. Kullanıcılarımız, haber beslemesinde sunulan en son başarıları inceleyebilirler. Kripto para-alım-satım piyasasını nasıl analiz edip izleyeceği, en iyi işlem stratejisini nasıl alacağı öğretilir. Octoin uzmanları değişim süreçlerinin katılımcıları için burada.

Platform faaliyeti boyunca çeşitli teşvikler var. 7 durum ortaklığımız için, statü değişikliği için prim hediyeleri içeren bir programımız var. Kullanıcılar günlük primlerini ve katkı düzeylerine bağlı olarak gelirleri de alıyor.

Şirketin gelişmesindeki en önemli adım: Octoin, Avrupa ve Asya’da temsilcilik açmayı ve kendi kripto dövizli Octoin Coin‘ini başlatmayı planlıyor.

Detayları için:

 

Web sitesi: octoin.com

 

Şirket adresi:

90 Long Acre

LondonWC2E 9RZ


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin