Ocak ayında görülen Bitcoin fraktalı yeniden açığa çıktı: BTC için hedef 9k!
Ocak ayında görülen Bitcoin fraktalı yeniden açığa çıktı: BTC için hedef 9k!

Ocak ayında görülen Bitcoin fraktalı yeniden açığa çıktı: BTC için hedef 9k!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in kısa vadeli piyasa hareketlerini tahmin etmek için kullanılan teknik bir gösterge, boğa lehine işaretler vermeye başladı. Beklendiği gibi olursa Bitcoin 9.000 doları yakında test edebilir.

50 günlük hareketli ortalama, Ocak 2020’den bu yana ilk kez yükseliş eğilimi senaryosu belirlemiş durumda zira eğri haftalarca aşağı yönlü momentum gösterdikten sonra yatay bir izlenime geçti.

Kripto para, yükseliş trendi sırasında 50-DMA dalgasının üzerinde kapandı ve kısa vadeli yükseliş eğilimini daha da güçlendirdi. 50 günlük hareketli ortalama eğrisi ralliye devam etmek için fiyatın sıçrayabileceği bir destek görevi görebilir. Bununla birlikte 50-DMA’nın altındaki bir kapanış ise ayıların dönüşünü işaret edebilir.

Bu, BTC grafiğinde bu yılın başlarından beri görülüyordu. Ocak 2020’nin ilk haftasında Bitcoin 50-DMA’nın üzerinde kırıldı ve ardından eğri düzleşmeye başladı. Hareket, Bitcoin fiyatını 13 Şubat 2020’de olduğu gibi yüzde 43 oranında artıran yeni bir rallinin başlangıcını işaret etti.

Bitcoin Ocak-Şubat aralığını tekrarlıyor

Bitcoin şimdi benzer bir senaryoyu tekrarlıyor. İlk olarak, BTC 50-DMA’nın üzerinde işlem görüyor. İkincisi, eğri düzleşiyor. Üçüncüsü, 20 günlük EMA Ocak-Şubat 2020 zaman dilimindeki başka bir yükseliş göstergesi olan 50-DMA’nın üzerinde seyrediyor.

Bitcoin’in önemli hareketli ortalamalarının üzerindeki son hareketi uzun vadeli bir yukarı yönlü hareketi doğrularken halving’e de kısa bir süre kaldı.

Bitcoin, 12 Mayıs 2020’de halving’e uğrayacak ve daha sonra madenciler, şu anda her gün ürettikleri 1.800 BTC’nin aksine sadece 900 BTC üretebilecekler. Boğalar bu olayın Bitcoin piyasasında arz açığı yaratacağına inanıyor. Ve eğer kripto para birimine talep yükselirse fiyat da yükselebilir.

newsbtc

Silk Road kurucusundan “akıllara zarar” Bitcoin tahmini!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin