Ocak ayı ATOM fiyat tahmini: Yükseliş devam edecek mi?
Ocak ayı ATOM fiyat tahmini: Yükseliş devam edecek mi?

Ocak ayı ATOM fiyat tahmini: Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cosmos (ATOM) fiyatı 10 dolarlık direnç alanından çıkmaya çalışıyor. Başarılı olursa, 12,80 dolara doğru bir yükseliş hareketi başlatabilir.

ATOM fiyatı, 9 Eylül’de 17,20 dolara ulaştığı andan itibaren alçalan bir direnç çizgisinin altına düştü. Daha yakın bir zamanda, çizgi 5 Kasım’da bir ret (kırmızı simge) ile sonuçlandı ve mevcut aşağı yönlü hareketi başlattı. Ardından, son 24 saatte hızlanan bir yükseliş hareketi başladı.

Düşüş boyunca, en önemli yatay alan 10 dolardaydı. ATOM fiyatı zaman zaman sapma gösterse de çoğu zaman bölgeye ya direnç ya da destek olarak saygı gösterdi. Alan aynı zamanda tüm artışı ölçerken 0,618 Fib düzeltme destek seviyesidir.

Bir kırılma meydana gelirse, Cosmos fiyatı ortalama 12,80 dolara yükselerek alçalan direnç çizgisine ulaşabilir. Bu, mevcut fiyattan %35’lik bir yukarı doğru hareket anlamına gelir. Öte yandan, bir ret, 7,35 dolara doğru bir düşüşe yol açabilir.

Cosmos (ATOM) Price Analysis

ATOM %35’e varan bir ralliye mi hazırlanıyor?

Günlük zaman diliminden teknik analize daha yakından bakıldığında, Ocak ayı için yukarı yönlü bir ATOM fiyat tahmini sağlanır. Bunun iki ana nedeni vardır:

  • Günlük RSI 50’nin üzerine çıktı.
  • ATOM fiyatı kısa vadeli alçalan bir direnç çizgisinden çıktı.

Gösterge 8 Kasım’dan bu yana 50’nin altında işlem gördüğü için RSI hareketi çok önemlidir, aynı zamanda kısa vadeli direnç çizgisi de oluşturulmuştur. Sonuç olarak RSI’ın 50’nin üzerine çıkmasının direnç çizgisinin kırılmasıyla aynı zamana denk gelmesi yükseliş tezini daha da geçerli kılıyor.

Dolayısıyla, Cosmos fiyatı 10 dolarlık direnç alanının üzerine çıkmayı başarırsa, 12,80 dolarlık alçalan direnç çizgisine doğru yukarı yönlü bir hareket beklenebilir.

Cosmos (ATOM) Price Prediction For January

Sonuç olarak, en muhtemel ATOM fiyat analizi, 12,80 dolarda uzun vadeli alçalan bir direnç çizgisine doğru yukarı yönlü bir harekettir. Bununla birlikte, bu Cosmos fiyat tahmini, yalnızca fiyat 10 doların üzerinde bir günlük kapanışa ulaşmayı başarırsa geçerlidir. Bunu yapmamak, 7,35 dolara doğru bir düşüşe yol açabilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin