bitcoin satışı
O ülkenin PTT'si aracılığıyla artık Bitcoin satışı başlıyor!

O ülkenin PTT’si aracılığıyla artık Bitcoin satışı yapılabilecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Avustralya’nın en eski kurumlarından biri olan Australia Post, müşterilerin artık Digital ID servisi aracılığıyla dakikalar içinde anlaşmalı kripto borsalarından Bitcoin satışı başladığını açıkladı.

Australia Post Bitcoin satışı yapıyor

Artık Avustralyalılar postaneleri aracılığıyla Bitcoin satın alabilecekler. Australia Post, kullanıcıların Digital ID servisi aracılığıyla yerel Bitcoin borsalarına kaydolarak, Bitcoin alışverişi için fotoğraflarını çekme ve belgeleri doğrulama gibi işlemlerle uğraşmak zorunda kalmayacaklar.

Örneğin, Brisa’n merkezli Bitcoin borsası Digital Surge, Digital ID platformunun ilk kullanıcıları arasında yer alıyor. Digital Surge Direktörü Josh Lehman, yeni servisin birçok potansiyel kullanıcıyı cesaretlendirerek kayıt sürecini hızlandıracağını söyledi:

Digital ID ayrıca Avustralya şirketleri Coinjar ve Coin Loft ile çalışıyor. Bu durum daha önce kişisel verileri şüpheli çevrimiçi hizmetlere göndermek konusunda isteksiz olan potansiyel yatırımcılara güven verebilecek nitelikte.

Digital ID ticareti hızlandırabilecek bir gizlilik sunuyor

Avustralya’da Bitcoin satın almak için bu yeni yolu kullanmak, şu anda mevcut olan en kolay yöntem olarak görülüyor. Aynı zamanda, sağladığı mahremiyetin yanında hız ve kolaylığı önemseyen insanlar için de oldukça önemli bir gelişme olarak duruyor.

Avustralya için dikkat çekici diğer bir gelişme ise 2018 başından bu yana kripto para sahiplerinin sayısının neredeyse üç katına çıkmasıdır. Bu durum ülkede kripto para gerçeğinin artık göz ardı edilmeyecek rakamlara çıktığının bir göstergesi.

Bu nedenle, ülke genelinde en son verilere dayanarak 11.7 milyon adrese hizmet veren Avustralya Postası, bazı yeni alıcıları cezbedebilecek bir konumda bulunuyor. Bitcoin satın almak isteyen yatırımcılar ise bir off-shore borsası yerine bir devlet şirketine güvenmeyi tercih etmesi çok daha rasyonel bir durum olarak görülüyor.

Bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin