NYDIG Bitcoin fonu, 1 milyar dolara yaklaşıyor

NYDIG Bitcoin fonu, 1 milyar dolara yaklaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stone Ridge Asset Management’ın bir şubesi olan NYDIG, sayısız fonu aracılığıyla 1 milyar dolara yakın Bitcoin sattı. Açık ara en büyük varlık fonlarından biri olan NYDIG Kurumsal Dijital Fon bu işlem ile farklı bir strateji izledi. Şirket, son üç ayda 30 milyon dolardan fazla artarak toplam 753 milyon dolara ulaştı.

FS NYDIG Select Bitcoin Fonu, Nisan ayından bu yana 7 milyon dolar artarak bu Cuma itibarıyla 133 milyon dolara yükseldi. Aynı zamanda NYDIG Özel Bitcoin Fonu var.

Özel fon, JP Morgan tarafından varlıklı müşterilerine sunuluyor. Ağustos ayından bu yana yeni bir yatırımcı tarafından sadece 200.000 $ olan küçük hareketlerle 31.56 milyon $’a yükseldi.

Bir miktar hareket gören diğer fonlar arasında ağustos ayından bu yana FS NYDIG Bitcoin Fund I tarafından 24,56 milyon $’a 2 milyon $’lık ekleme yer alıyor.

Bitcoin fonlarında önemli değişiklik

JP Morgan tarafından sunulan NYDIG Özel Bitcoin Cayman Fonu 1 milyon dolar artarak 13.37 milyon dolara yükseldi. NYDIG Bitcoin Fonu, iki yatırımcı tarafından 200.000 $’lık bir artışla neredeyse 20 milyon $’a ulaştı.

Artışların ardından çoğu son üç ayda olmak üzere 40 milyon dolarlık bir yükselme görüldü. Artışla tüm bu fonlara yatırılan toplamı 975 milyon dolara çıktı. Bitcoin fonu bu anlamda 1 milyar dolara yaklaşmış oldu.

NYDIG, fonları aracılığıyla yalnızca Bitcoin sunar. Wells Fargo, Morgan Stanley ve JP Morgan dahil olmak üzere bazı büyük küresel bankalar, doğrudan bitcoin sunamadıkları için varlıklı müşterileri için bu fonlara erişim sağlıyor.

trustnodes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin