NY Başsavcısı kripto para dünyasına katkıda bulunuyor olabilir
NY Başsavcısı kripto para dünyasına katkıda bulunuyor olabilir

NY Başsavcısı’nın borsa raporu kripto para dünyasına katkıda bulunabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

New York Başsavcısı (NY AG) tarafından kripto para birimi borsası ile ilgili yayınlanan rapor, bu sektördeki düzenlemelerin rolü hakkında bir tartışma başlattı. Endüstri uzmanı Aaron Wright ve MIT Technology Review arasındaki bir röportaj olaya yeni bir bakış açısı getirdi. Wright’a göre NY Başsavcısı kripto para endüstrisine istemeden de olsa katkıda bulunuyor olabilir.

Sert rapor uzun vadede kripto paralara fayda sağlayabilir.

NY Başsavcısı kripto borsası hakkındaki raporla kötü olanların eleneceği bir düzenin önünü açıyor

Şirket mülkiyeti hukuku ve yeni teknoloji konularında uzman olan Aaron Wright, bu raporun endüstri için yarattığı sonuçlar konusunda iyimser olduğunu söyledi. Wright, müşterilerinin gözünde güvenilirliklerini korumak isteyen borsaların bu raporun sonuçlarını proaktif olarak dikkate alacağına inanıyor.

NY AG tarafından gündeme getirilen konular gerçekten tartışmalı olsa da Wright bu durumun, kötü olanları eleyeceğini düşünüyor.

Wright ekledi:

Sonuç olarak endüstri olgunlaştıkça bu durum, en güvenli ve en sağlam pazar yerini oluşturacak.

NY AG’den Barbara Underwood, beş ay boyunca çeşitli seviyelerdeki kripto para birimi borsalarını değerlendirdi. Binance ve Gate.io dahil olmak üzere bu şirketlerin çoğunun bazı sanal para birimi düzenlemelerini geçersiz kıldığı sonucuna vardı.

Kraken’in CEO’su, bu raporun yetersizliğini, kripto para birimi yatırımcılarına ve piyasaya ileten kapsamlı bir mektup ve birkaç tweet ile misilleme yaptı. Dahası pazarın pek çok üyesi, raporun Eylül ayının sonundan itibaren kripto para yatırım fonları ile ilgili SEC kararını etkilemek amacıyla bilerek yerleştirildiğinden duydukları endişeyi dile getirdi.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin