Kripto para piyasasının rengi kırmızı, Bitcoin 60 bin doların altında: Neler oluyor? Detaylı analiz
Kripto para piyasasının rengi kırmızı, Bitcoin 60 bin doların altında: Neler oluyor? Detaylı analiz

Nvidia Bitcoin madenciliğinden devasa gelir elde edecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Nvidia, 2022 mali yılının ilk çeyreğinde yeni kripto madenciliği ürününden 150 milyon dolar gelir elde edeceğini tahmin ediyor.

Bilgisayar donanımı üreticisi Nvidia, firmanın 2022 mali yılının ilk çeyreğinde kripto madenciliğine özgü ürün grubu için 150 milyon dolarlık bir gelir öngörüyor.

Karar etkili oldu

150 milyon dolarlık gelir tahmini, firmanın Kripto Para Madencilik İşlemcisi veya CMP’ler üretip satacağını onaylamasından aylar sonra gelen 12 Nisan sürümüne dahil edildi. Şubat ayındaki bu hareket, firma, oyuncu müşteri tabanının, piyasaya çıktıklarında kripto madencileri tarafından ele geçirilen GPU tedariklerine yönelik itirazına yanıt verdiğinde geldi.

Pazartesi günkü sürümde “Şirket ayrıca endüstriyel ölçekli kripto para madenciliğine yönelik olarak yeni CMP ürünü için ilk çeyrek gelir tahminini önceden beklenen 50 milyon $’dan 150 milyon $’a yükseltti.” vurgusu yapıldı.

Nvidia, tahminlerle ilgili herhangi bir ek bilgi sağlamadı. Bununla birlikte, Nvidia gibi GPU ürünlerini kullanan Ethereum madencilik alanındaki son gelir rakamları, bu tür donanıma olan talebin yükselen dijital varlık fiyatlarının ortasında devam edeceğini gösteriyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin