Norveçli milyarder resmen kripto para alanına giriş yaptı!
Norveçli milyarder resmen kripto para alanına giriş yaptı!

Norveçli milyarder resmen kripto para alanına giriş yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Norveçli milyarder ve riskten korunma fonu yöneticisi Ole Andreas Halvorsen, enerji gereksinimini azaltan bir kripto para madenciliği çip donanım şirketine fon yatırımı yaptı.

Norveç’in en zengin dördüncü kişisi, mevcut donanımdan %300 ila 500 daha fazla enerji verimli olduğu iddia edilen uygulamaya özel entegre devre (ASIC) madencilik çipleri oluşturma iddialarına yatırım yaptı.

Milyarder isim, enerji verimli kripto madencilik şirketine yatırım yaptı

Norveç’in yerel kaynaklarından alınan bilgilere göre milyarder hedge fonu yöneticisi Ole Andreas Halvorsen’in kripto para birimi alanına resmen giriş yaptığı öğrenildi. Trijo’dan gelen bir rapor, Connecticut merkezli hedge fonu Viking Global Investors’ın hedge fund yöneticisi ve kurucu ortağının, Harmonychain adlı kripto para odaklı bir firmaya yatırım yaptığını açıklıyor.

Halvorsen, Norveç bölgesinden Kjell Inge Røkke, Bjørn Dæhlie ve Arne Fredly gibi yatırımcılarla kripto alanına fon yatırımı yapan bir dizi tanınmış yatırımcıya katıldı. Halvorsen, dünya çapında en çok kazanan hedge fon yöneticilerinden biri olarak kabul ediliyor ve Forbes’a göre dünyadaki 11. sıradaki hedge fon yöneticisi pozisyonunu ele geçirdi.

Teodor Stig-Matz tarafından yazılan habere göre, Harmonychain’in Oslo Borsası’nda listelenmesi gerekiyordu. Ancak Stig-Matz’ın raporu, Oslo Borsası’ndaki listelemenin ertelendiğini belirtiyor.

Harmonychain web sitesinde, firmanın mikroçipleri hakkında da birçok ilginç iddia var. Şirket, “çift amaçlı Yapay Zeka (AI) ve Scrypt algoritması ASIC Süper bilgisayar mikroçipi” geliştiriyor.

Harmonychain.com web sitesi şunları ekliyor:

Mikroçip, mevcut Scrypt muhasebe bilgisayar sistemlerinden %300 ila 500 daha fazla enerji verimli olan kripto muhasebesi/madenciliği için uyarlandı.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin