Nişantaşı Üniversitesi

Nişantaşı Üniversitesi Çalıştayda Bitcoin’i Masaya Yatıracak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nişantaşı Üniversitesi, İstanbul’da “Dijital Dönüşüm ve Yapay Zeka” adlı bir çalıştay gerçekleştirecek. Çalıştay 28 Aralık 2017 tarihinde (yarın) Nişantaşı Üniversitesi Maslak 1453 Neotech Campus’ünde San Diego State University, Youngstown State University, Gazi Üniversitesi ve Universiti Teknologi Malaysia destekleriyle başlayacak.

Etkinlikte genel olarak hükümet programında yer alan dijital dönüşümün aşamalarından bahsedilecek. Bunun yanı sıra; büyük veri, siber güvenlik, biyoinformatik, dijital oyunlar, araçlar ve teknolojiler, kuantum ve post kuantum hesaplamaları gibi konular üzerinde durulacak. Çalıştay; ülkelerin politikalarını, stratejilerini ve üretimlerini etkileyen yapay zeka uygulamaları ve ekonomide önemli bir gündem haline gelen bitcoin gibi kavramları masaya yatıracak. Bunun yanı sıra fırsatlar, tehditler tartışılacak ve dünyanın bugün geldiği nokta değerlendirilecek. Workshopların da olacağı çalıştay, tüm dünyadan araştırmacı, akademisyen, mühendis ve sektör uzmanlarını bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Nişantaşı Üniversitesi sertifika verecek

Üniversitenin Rektör Yardımcısı Prof. Dr.İlhami Çolak çalıştayın başkanlığını yapacak. Bunun yanı sıra tüm katılımcılara da sertifika verilecek.

Basın Bülteni

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin