Popüler analist açıkladı: Nisan ayında satın almaya değer 5 kripto para!
Popüler analist açıkladı: Nisan ayında satın almaya değer 5 kripto para!

Popüler analist açıkladı: Nisan ayında satın almaya değer 5 kripto para!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası, Bitcoin ve Ethereum’un görev almasıyla son iki hafta içinde güçlü bir eğilim tersine döndürdü. Nisan 2022 ayı için en çekici beş altcoin aşağıda yer alıyor. Son iki hafta boyunca, daha geniş kripto para piyasası 2 trilyon doların üzerinde biten oldukça iyi bir yükseliş gösterdi. Bitcoin ve altcoin fiyatlarında güçlü bir ralliyle birlikte geliyor. Nisan 2022 ile başlarken, mevcut seviyelerde satın almaya değer ilk beş altcoin’e bir göz atalım.

  1. Cardano (ADA)

Cardano‘nun ADA kripto para fiyatının yüzde 60’tan fazla artmasıyla son iki hafta içinde güçlü bir büyüme ivmesi gösterdi. Bu haftanın başlarında 28 Mart’ta ADA, bir ayın en yüksek seviyesi 1,25’e dokundu. Ayrıca, fiyat yüksek hacimli işlemlere sahip balinalar geri döndüğü için Cardano kurumsal talepte de bir artış görüyor.

Önemli gelişmelerden biri, Milkomeda’nın Cardano’ya Ethereum Sanal Makinesi (EVM) yeteneklerini getiren Layer-2 toplamalarını başlatması oldu. Böylece tüm EVM uyumlu akıllı sözleşmeler Cardano altyapısına kolayca erişebilecek.

Ayrıca, Cardano geliştiricileri, Cardano için bir Katman 2 ölçeklenebilirlik çözümü olan bu yılın sonlarında önemli Hydra yükseltmesi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Son yıllarda, Alonzo hardfork, Cardano’daki DeFi etkinliği de artıyor. Cardano blockchaini DeFi TVL’nin 300 milyon doları geçmesiyle yeni bir dönüm noktasına ulaştı.

  1. Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB), ilk beş kriptodaki konumunu oldukça güçlü bir şekilde koruyor. Binance Smart Chain’deki (BSC) düşük gaz ücreti sayesinde yatırımcılar için iyi bir alternatif olmaya devam ediyor. Yazım sırasında BNB, 69,6 milyar dolarlık piyasa değeri ile 422 dolar civarında bir fiyattan işlem görüyor.

Ayrıca Binance, yakın zamanda Binance Bridge 2.0’ı piyasaya sürdü. Yani proje geliştiricileri, Binance Bridge 2.0’da tüm Ethereum yerel tokenlerini barındırabilir. Bu hamlenin amacı, DeFi’yi daha geniş kitleye erişilebilir kıldı. Bu, potansiyel olarak BNB tokenlerinin kullanımını artıracak ve fiyatının artmasına yardımcı olacaktır.

  1. Solana (SOL)

Bu yılın başlarında yapılan güçlü bir düzeltmeden sonra, Ethereum Layer-1 rakibi Solana, son birkaç hafta içinde oldukça iyi bir yükseliş yaşadı. Altcoin Mart 2022’nin ortasından bu yana, yüzde 50’den fazla arttı. Yazım sırasında 120 doların üzerinde işlem görüyor. SOL fiyat rallisi, Solana ekosisteminde meydana gelen yeni gelişmelerin hemen ardından geliyor. En büyük NFT pazar yerlerinden biri olan OpenSea, bu aydan itibaren Solana NFT’lerini listelemeye başlayacağını doğruladı.

Ayrıca Solana, Solana platformunda blok zinciri tabanlı oyunlar oluşturmak ve işletmek için PUBG’nin ana şirketi Krafton ile el ele verdi. Krafton, Solana ile olan ortaklıklarının Web 3.0 ekosistemine daha yakın olmasına yardımcı olacağını kaydetti.

  1. Terra LUNA

Terra Labs’ın yerel kripto parası LUNA fiyatı yüzde 100 değer kazandığı için geçen ay oldukça iyi bir yükseliş yaşadı. Yazım sırasında LUNA güçlü bir şekilde 100 dolar seviyelerinin üzerinde işlem görüyor.

Altcoin’in son fiyat rallisi, Terra’nın büyük bir Bitcoin biriktirme çılgınlığında olduğu için gerçekleşiyor. Terra kurucusu Do Kwon, tüm ekosisteme yardımcı olmak için 10 milyar dolardan fazla BTC rezervine sahip olma sözü verdi. Bu hareket, UST stablecoin’inin istikrarını sağlamayı amaçlıyor. Pazartesi günü erken saatlerde Terra, toplam Bitcoin varlıklarını 1,5 milyar doların üzerine çıkaran 135 milyon dolarlık ek Bitcoin satın aldığını duyurdu.

  1. Ethereum (ETH)

Kripto topluluğu çok beklenen Ethereum Merge yükseltmesinden bahsediyor. Ethereum yürütme katmanı ile fikir birliği katmanı arasındaki “Birleştirme”, bu yıl Haziran ayı civarında gerçekleşmesi planlanıyor. PoS Ethereum 2.0’ın lansmanı da yaklaşıyor. Bu, ETH çevresinde çok fazla heyecan yarattı ve analistler, fiyatının yıl sonuna kadar 10.000 dolara ulaşmasını bekliyor.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin