featured

Nisan ayında bu 3 altcoin’e dikkat: Rallileri yatırımcıların yüzlerini güldürebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki artan belirsizliğin ortasında, bazı altcoin’ler umut vadetmeye devam ediyor. Büyük kripto para birimlerinin çoğu fiyat düzeltmesi belirtileri gösterirken, bu durum alıcıların düşük fiyattan birikim yapmalarına olanak sağlayabilir. İşte, Nisan 2023’te yükseliş eğilimini sürdürebilecek 3 altcoin.

Solana (SOL)

Mayıs 2022’den bu yana SOL fiyatı, aşağı eğimli bir trend çizgisinin etkisi altında istikrarlı bir düşüş yaşadı. Gözde altcoin, bu trend çizgisini aşmak için birkaç başarısız girişim gösterdi.

altcoin SOL

Bu yazının yazıldığı sırada 19,89 dolar civarında işlem gören SOL, son 24 saat içinde %5,06 oranında değer kaybetti. Bahsi geçen trend çizgisi şu anda agresif bir düşüş trendine öncülük ediyor olsa da, bu seviyeden olası bir kırılma trendin tersine çevrilmesi için önemli bir sinyal olacaktır.

Piyasa duyarlılığına bağlı olarak, çıkış sonrası ralli SOL fiyatını sırasıyla 26 dolar, 38 dolar veya 48 dolar seviyelerine yükseltebilir.

Ripple (XRP)

Temel destek olarak 0,31 dolar ile 0,3 dolar aralığını kullanan XRP fiyatı, haftalık grafikte çift dipli bir model gösteriyor. Bu, yatırımcıların aktif birikim yaptığını gösteren ünlü bir yükseliş tersine dönüş modelidir.

Kripto pazarındaki son toparlanmanın ortasında, gözde altcoin’in fiyatı son zamanlarda 0,43 dolar ile 0,415 dolar aralığında bulunan yerel direnç noktasına ulaştı. Bu yükseliş hareketi, fiyatı %20 oranında artırarak 0,55 dolarda bulunan direnç noktasına kadar yükseltebilir.

Çift dip formasyonunun etkisi altında, XRP fiyatının bu seviyeye ulaşması oldukça yüksek bir ihtimaldir.

Chainlink (LINK)

Haftalık zaman grafiğinde, LINK fiyatı net bir yatay eğilim gösterdi. Son on aydır gözde altcoin’in fiyatı, 9,5 dolarlık satın alma zirvesi ile 5,5 dolarlık satış zirvesi arasında işlem görüyor.

Bununla birlikte bu yatay eğilime rağmen, haftalık RSI eğiminin daha da yükselmesi, altta yatan yükseliş momentumunun büyüdüğünü gösteriyor. Bu yükseliş sapması, LINK fiyatının 9,5 dolarda bulunan direnç noktasını aşma olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor.

Ek olarak altcoin’in fiyatı 5,5 dolar seviyesine geri dönerse, yatırımcılar iyi bir giriş fırsatı bulabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin