Yatırımcılar Bitcoin fiyatının nereye gideceğini düşünüyor? Kritik metrik açıkladı
Nigel Green Bitcoin fiyatlarını arttıracak 2 temel faktörü açıkladı!

Nigel Green Bitcoin fiyatlarını arttıracak 2 temel faktörü açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük bağımsız finansal danışma ve fintech organizasyonun CEO’su ABD Başkanlık Seçimleri ve zayıf doların etkisi ile 2020’nın kalan aylarında Bitcoin fiyatlarının artmaya devam edeceğini ileri sürdü.

Nigel Green yönetimindeki deVere Group, 12 milyar doların üstünde ekonomik varlığa danışmanlık yapıyor. Green, ABD Başkanlık Seçimi için kritik viraja girildiğini belirtti. Başkanlık seçimleri sonuçlanıncaya kadar hem ABD’de hem de dünyada küresel belirsizlikler devam edecek.

Bitcoin fiyatlarını arttıracak 2 temel faktör!

Başkanlık seçimleri sonuçlanıncaya kadar ABD yasama sürecinde finansal piyasaları ve regülasyonları ilgilendiren önemli yasaların onaylanması dondurulacaktır. Bir süre geleneksel piyasalar, seçim sonuçlanana kadar standby’da bekleyebilir.

Nigel Green, seçimlerin dünyanın en büyük ekonomisindeki belirsizlikleri arttırdığını yineledi. Belirsizlikler ise yatırımcıları güvenli liman arayışına itiyor. Bu durumda akıllara ilk olarak altın geliyor. Bitcoin de bu ortamda değer kazanıyor.

Nigel Green’in Bitcoin ile ilgi şu ifadeleri dikkat çekti:

“Bitcoin, dijital altın olarak bir ün yakalamaya başladı. Bitcoin’in kıt bir ekonomik varlık olması ve değer birikim aracı olması altını güvenli liman tahtından edebilir. Bitcoin finansal anlamda teknolojik bir devrime yol açabilir.

Nigel Green doların son yıllarda en zayıf konumda olduğuna vurguda bulunarak doları sonsuz sayıda arzının arttırılabileceğini belirtti. Oysa istediğiniz zaman Bitcoin basamazsınız.

Finbold.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin