ICOBox
kripto-kisini-icobox-destegi-ile-atlatin

ICO hizmet sağlayıcısı ICOBox’ın kurucusu şirketten ayrıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICO’lar için pazarlama hizmetleri sunan ICOBox’ın kurucusu Nick Evdokimov, kişisel projelerine odaklanmak için şirketten ayrıldığını açıkladı.

ICOBox Kurucusu Nick Evdokimov, çabalarını kendi projelerine yöneltmek için şirketin yönetiminden çekilme kararını doğruladı ve şirketteki sahiplik payını koruyacağını açıkladı.

Evdokimov, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı:

Nick Evdokimov
Nick Evdokimov

Kendi projelerimin çok sayıda olması nedeniyle ICOBox yönetimine veya faaliyetlerine 2017 yılı sonundan beri şahsen katılamıyorum. Olası söylentilerin önüne geçmek adına bu bilgiyi kamuya duyurmak ve netlik sunmak için iyi bir zaman olduğu kanaatindeyim. Ayrılışımdan sonra şirketin performansının hiçbir şekilde etkilenmediğini vurgulamak isterim. Ekip, daha önce olduğu gibi sorunsuz bir şekilde çalışıyor ve müşterilerine verdiği sözleri yerine getiriyor.

ICOBox an itibarıyla iki kurucu ortak ve yönetici ile faaliyetlerini sürdürüyor. Bu isimler, Rus pazarını denetleyen Anar Babaev ve uluslararası kalkınmadan sorumlu olan Daria Generalova.

ICOBox’ın kurucu ortaklarından Daria Generalova, Evdokimov’un ayrılışını şu şekilde yorumladı:

Daria Generalova
Daria Generalova

Şirketin yönetiminden vazgeçme kararı Nick için kolay değildi, ancak biz bir seri girişimci olduğu için onun tek bir projeye odaklanmak istemediğini ve ileriye atılmak konusunda her daim istekli olduğunu biliyoruz. Bu Nick için büyük bir adım. Tesla’nın kurucusu Elon Musk ve Uber’in kurucusu Travis Kalanick gibi isimler de aynısını yapmıştı. Nick’in gelecekteki tüm projelerinde çok başarılı olacağından eminiz.

Nick Evdokimov, ICOBox’ı 2017’de kurdu. Bir yıldan biraz daha uzun bir süre içerisinde şirket, ürünlerini ICO yoluyla satmak isteyen şirketler için dünyanın en büyük yeni nesil servis sağlayıcısı haline geldi.

ICOBox

Web Sitesi – Telegram KanalıTelegram Grubu

TwitterMediumFacebookLineKakaoLinkedinBitcointalk


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


2019 kripto sektörüne neler getirecek?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin