NFT pazarında yaprak dökümü sürüyor: Ayrılan ayrılana…

NFT ticari marka başvuruları rekora doğru adeta koşuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Değiştirilemez tokenlar 2021 yılınada rüzgar estirdikten sonra 2022 yılında da performansını sürdürdü. Ara ara sular durulsa da NFT ticareti hiçbir şekilde sonlanmadı. Kendi alanında büyümüye sürdüren para yeni rekorlara ise doymuyor. Her geçen döneme göre daha iyi veriler geliyor. Şimdi ise NFT ticari marka başvuruları ciddi artış gösteriyor.

Yakın tarihli ABD ticari marka verileri, 2022’de Fungible Tokens’a olan ilginin hala yüksek olduğunu gösteriyor. Bu yıl şimdiye kadar yapılan NFT ticari marka başvurularının sayısı, geçen yılın tüm başvurularını çoktan aştı. Henüz 3 ay geçmesine rağmen bu alanda inanılmaz bir rekor gelebilir.

Fikri mülkiyet avukatı Mike Kondoudis’in verilerine göre, 2022’de bugüne kadar NFT ile ilgili başvurular, geçen yıl yapılan 1965 başvurularından daha yüksek olarak dosyalandığını açıklandı.

NFT ticari marka başvuruları 2022 yılına hızlı başladı

Veriler, toplam piyasa değerini bir yılda 95 milyon dolardan 25 milyar dolara çıkaran 2021’deki patlamanın yavaşlama belirtisi göstermediğini söylüyor. Ayrıca popüler markalar bu yıl NFT’yi benimsemeye başladı.

2021 yılına kadar artan popülariteleri, şimdi birkaç popüler markanın NFT ve Metaverse ile ilgili ticari markalar için başvurduğunu gördü. Son ticari marka verileri, Burger King, Playboy, WWE ve DKNY’nin hepsinin NFT yayınlama ve Metaverse’de varlık kazanma planları olduğunu gösteriyor. Kart operatörü American Express de yakın zamanda NFT ile ilgili ticari markalar için başvuruda bulundu.

NFT ticari marka başvuruları bu şekilde artışa sahne oluyor. Birkaç büyük teknoloji firması da kendi pazar yerlerini kurarak NFT çılgınlığından yararlanmaya çalışıyor. Video oyunu perakendecisi GameStop’un Loopring’e dayanan pazarı bu hafta başlarında yayına girmüştü. Japon sosyal medya devi Line da kendi NFT pazar yerini oluşturdu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin