OpenSea, tüm zamanların satış hacimlerinde 10 milyar doları aştı
OpenSea, tüm zamanların satış hacimlerinde 10 milyar doları aştı

NFT Satışları Mart Ayında Rekor Kırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto sanatı, NFT çılgınlığı devam ederken Mart ayı rakamları 200 milyon doların üzerinde rekor seviyelere ulaştı.

CryptoArt’ın verilerine göre, yalnızca Mart ayı için dijital sanat eserlerinin satışlarında 200 milyon doların üzerinde satış gerçekleşti. Bu rakam, veri sağlayıcısına göre son 12 ayın toplamından fazladır. Şubat ayı satışları 91 milyon dolar civarındaydı ve Ocak 12 milyon dolar civarında daha da düşüktü.

Nifty Gateway, 140 milyon dolar ile satışlar açısından en büyük piyasa yeri olurken, onu Mart ayı için yaklaşık 30 milyon dolarlık satışla SuperRare izledi.

Dijital sanat, parçanın benzersiz özelliklerini ve blok zincirindeki sahibini doğrulayan, değiştirilemez token (NFT) adı verilen bir şey tarafından kriptografik olarak doğrulanıyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin