featured

NFT satışları 8 ay dibini boylarken, Google aramaları da düşüşte…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir önceki NFT yazısında yaprak dökümünden bahsetmiştik. Yaşanan büyük düşüşten sonra OpenSea’den ayrılık gelmişti. Kripto düşüşü, NFT pazarındaki hacimin ve ilginin azalmasına neden oldu.

Şimdi ise 8 aylık görünüm ve Google Trend verileri boyutun ne kadar kötü olduğunu gösteriyor. NFT satışları düşerken, Google aramasında da kullanıcıların ilgisi azaldı.

Ocak 2022’nin sonunda, karşılıksız token (NFT) satışları 4,77 milyar dolara ulaşmıştı. O zamandan bu yana NFT satışları her ay düştü. Geçen ay, Eylül ayında 549.82 milyon$ NFT satışı gerçekleşti.

NFT satışları ve işlem hacmi yüzde 88 düştü

Aylık NFT satışlarının Ocak ayına göre %88’den daha düşük olduğunu gösteriyor. Ayrıca, “NFT” arama terimi Ocak ayında Google Trendler’de 100 puanla en yüksek puana ulaştıktan sonra, Eylül ayının son haftasındaki puan 12 oldu.

Fungible token (NFT) teknolojisi 2021’in sonunda ve 2022’nin ilk ayında çok popülerdi. Aslında, Google Trendler verileri (GT) açısından, dünya çapında “NFT” terimi bir arama sorgusunda en yüksek puanı aldı 100 olan GT veritabanına girebilir.

Mayıs ayı, NFT satışlarının 1 milyar doların üzerine çıktığı son ay oldu. Mayıs ayı NFT satışlarında 3.18 milyar dolar kaydedildi. Takip eden ay 879 milyon dolara önemli bir düşüş oldu. Temmuz ayında NFT satışları 682 milyon dolar gördü. Ağustos satışları, o ay kaydedilen 633 milyon dolarlık NFT satışlarının ardından geriledi. Geçtiğimiz ay satışları ise %13,27 gerilemiş oldu.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin