NFT projeleri ilk kez bir şehirde yayınlanıyor
NFT projeleri ilk kez bir şehirde yayınlanıyor

NFT projeleri ilk kez bir şehirde yayınlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Henüz popülerliğini kaybetmeyen NFT projeleri tüm hızıyla dünya çapında yayılmaya devam ediyor. Bu seferki haber bir şehirden geliyor. Zaragoza, İspanya’da dünya çapında ilgi gören yeni bir dijital mülkiyet biçimi olan NFT’leri yayınlayarak tarihe geçti.

NFT’ler, kullanıcıların tıpkı fiziksel bir nesneye sahip oldukları gibi bir dijital içeriğe sahip olmalarını sağlıyor. Buna dijital sanat olarak da bakabiliriz. Ayrıca kullanıcıları yeni bir dijital mülkiyet sahibi yapıyor. Aynı zamanda bir yatırımcı olarak görülebilir. İnsanlar kullandıkça NFT projelerinin değeri de artıyor.

Zaragoza Kent Konseyi kısa süre önce İspanya’da NFT’leri uygulayan ilk resmi merci oldu. Fiestas del Pilar sırasında sitelerine gelen ziyaretçiler, Zaragoza’da gerçekleşen üç kültürel etkinlik olan Cabezudos de la Pilara, El Berrugón ve La Forana’dan NFT’ler kazanmayı başardılar.

NFT’leri toplamak sadece eğlenceli olmakla kalmıyor. Aynı zamanda hükümetlere vatandaşlarıyla etkileşim açısından önemli faydalar sağladığını görüyoruz. Bu dijital nesneler, vatandaşlarla etkileşim kurmak da yarar sağlar. Hükümet ile vatandaşları arasındaki etkileşimi teşvik etmek için kamusal alanlarda kullanılabilir. Vatandaşlar tarafından topluma olumlu şekillerde katkıda bulunmak için yer alabilir.

NFT ile sanal arazi alın

İspanya şehri farklı bir projeye daha imza attı. Zaragoza’da Next Earth tarafından desteklenen sanal arazi NFT’leri tanıtıldı. Bu sayede bireyler sanal arazi satın alabiliyor.

Next Earth, yerlerin dijital olarak simülasyon edilmiş varlıkları olan NFT’leri satın almanızı sağlayan sanal bir dünyanın kopyasıdır. Binance Akıllı Zincir yerel belirteci olan BNB ile Zaragoza şehrinde bir arsa gibi sanal gayrimenkul satın alabilmek mümkün.

Next Earth’in geliştirdiği bu proje aslında sadece Zaragoza’ya özel değil. Yatırımcılar dünyanın her yerinden sanal arazi alabilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin