NFT pazarında yaprak dökümü sürüyor: Ayrılan ayrılana…

NFT pazarında yaprak dökümü sürüyor: Ayrılan ayrılana…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında yaşanan çöküşe en fazla ayak uyduran sektörlerden biri de NFT pazarı oldu. Geçtiğimiz senenin Hype noktalarından biri haline gelen NFT projeleri artık “yok”ları oynuyor.

NFT pazar yerleri ise kan kaybediyor. Bunun en iyi örneğini OpenSea’de görebiliyoruz. NFT pazarı dediğimizde aklımıza gelen nadir alanlardan biri olan OpenSea hacim ve ortaklık kaybına engel olamıyor.

Son olarak 10 ay önce şirkete dahil olan Brian Roberts, ayrılık rüzgarına eklendi. Ayı piyasasında devam eden sürece daha fazla dayanamayan Roberts, istifasını verdi. Brian Robert, daha öncesinde Walmart, Microsoft ve Lyft gibi firmalarda çalışmıştı. Diğer yandan  Robert ilk istifa eden isim olmadığı gibi son olmayabilir…

NFT pazarındaki çöküş, istifaları beraberinde getiriyor

Geçen yıl görülen boğa piyasası tüm hızıyla devam ederken ve NFT’ler ana sahneyi alırken, OpenSea NFT pazar yeri ciddi bir büyüme kaydetmişti. Sonuç olarak, şirket agresif bir şekilde genişlemeye başlaması tüm dikkatleri üzerine çekti. Brian Roberts, Aralık ayı başlarında Finans Direktörü olarak şirkette görevine başladı. Ancak bu birliktelik uzun sürmedi.

NFT pazarı, art arda rekor kırdı. Bununla birlikte, kripto para birimi endüstrisindeki manzara aynı hızla değişebilir ve NFT’ler, varlık fiyatları ile birlikte sonraki aylarda düştü. NFT işlem hacmi de düştü. OpenSea, Ocak’tan Ağustos’a kadar muazzam düşüş kaydetti. Açıklanan rakamlara göre NFT pazar yerinde yüzde 90’ı bulan kayıp görüldü.

7 Ekim’de Roberts, NFT pazarından ayrıldığını LinkedIn üzerinden duyurdu. Roberts,

“OpenSea bu fırsatı verdiği için teşekkür ederim. Şirket için  her şeyin en iyisini diliyorum. Tam anlamıyla sıfırdan ve elle seçilmiş oyun değiştiricilerden bir ekip kurmanın gerçek bir zevk olduğunu söyleyebilirim.”

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin