featured

NFT, Metaverse ve Web3: Geleceğin araçları olabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2020 yılından sonra hayatımızda pek çok değişiklik oldu. Hem yaşam tarzımızda hem de kullandığımız teknolojik araçlarda birtakım yenilikler gördük. Ancak bu yeniliklerin en büyüğünü NFT, Metaverse ve Web3 içinde görebiliriz. Henüz emekleme döneminde olsa bile, çalışmaların hızlandırılması bu süreci daha iyi bir hale getiriyor.

BlockDown Hırvatistan 2022 festivali, NFT, Metaverse ve Web3 tartışmalarının odak noktası oldu. Geleceğin araçları olması adına fikirler ortaya atıldı. Web3 ekosisteminin sosyopolitiği, değiştirilemez tokenler (NFT) ve Metaverse hakkındaki tartışmaları olumlu anlamda yansıdı. Kripto ekosisteminde devam eden yeniliklerin medya ve eğlencenin geleceğini değiştirmek için iyi bir konumda olduğu ortaya çıktı. 

Kripto, sanal ve fiziksel dünyalar arasındaki sınırları bulanıklaştırmaya devam ederken, BlockDown festivalinde iyi mesajlar verildi.

Etkinliğie katılan gazeteci Kristina Cornèr, bağımsız sanatçılara ve gazetecilere fon toplamak ve iklim değişikliği gibi gerçek dünyadaki zorluklara karşı koymak için bir platform sağlayan NFT alanı içindeki kullanım örneklerini vurguladı.

NFT Metaverse ve Web3 dünyanın odak noktası

NFT3’ün kurucusu Dylan Dewdney’e göre, iki dünyanın birleşmesine rağmen, gerçek dünya sorunlarının Metaverse’e sızma şansının yüksek olduğunu düşünüyor. Dylan, kimliklerin doğrulanması gerektiğini ancak ifşa etmemeyi seçebilecekleri bir psuodenomous sistem geliştirmeyi önerdi. Dylan Dewdney,

“Dünyanın gelişme zamanının geldiğini düşünüyorum. Bunların çoğunun teknik temellerini atmaya başlıyoruz. Bunun nasıl sonuçlanacağı konusunda dikkatli olmalı ve bu mesajı yayma konusunda gerçekten bireysel sorumluluk almalısınız.”

NFT, Metaverse ve Web3 konusu festivalin en çok konuşulan üçlemesi arasında oldu. Dewdney, Metaverse’de yaşamakla ilgili sosyopolitikayı tartışmaya daha fazla devam ederek Cornèr’e şunları söyledi:

“Kripto topluluğu interneti başarılı bir şekilde merkeziyetsizleştirirse, hem bireysel hem de diğer sosyal düzeylerde bu gerçekten heyecanlanmaya değer bir gelecek olacak.”

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin