NFT satışları yükseldi: Ocak ayındaki rakam şaşırtıcı!

NFT market, kripto düşüşünden dolayı sesini bile çıkaramadı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası, bu haftayı o kadar hızlı yaşadı ki, kimse NFT market adını bile anmadı. Kripto tarafında yaşanılan gelişmelerin ayrıca NFT bilançosu var. Varlıkların bu kadar düşmesi ve sarsılması NFT market yerini de etkiledi.

Kripto, son birkaç haftadır düşüş eğiliminde ve NFT, dolar değerindeki düşüşle aynı yöne gitti. TerraUSD ve LUNA, %99’luk muazzam bir kayıp kaydederek piyasayı alt üst etti. Kripto para kendini neredeyse değersiz hale getirdi. Sonuç olarak, Terra ile bağlantılı NFT’ler ticaret aktivitesinde de düşüş gösterdi.

NFT market: Ethereum parıltısını kaybediyor

Öte yandan, Ethereum (ETH) şu anda 2.000 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Geçen hafta 2.800 dolar olan işlem değerine kıyasla düşüş yaşadı.

Düşük ETH fiyatları, Ethereum blok zincirini güçlendiren gaz ücretlerindeki düşüşle ilişkili olarak ETH NFT fiyatlarındaki düşüşü tetikledi. NFT market dediğimizde aklımıza ilk ödeme şekli olarak Ethereum geliyor. Ancak bu düşüş o kadar sert oldu ki, NFT’lerin ismi hiç anılmadı.

Blue-Chip projeleri düşüş yaşıyor

CryptoPunks, Bored Ape Yacht Club (BAYC) ve diğer mavi çipli projeler de ticaret değerlerinin geçen ay en düşük seviyelere inmesiyle aşağı çekildi. Fiyatları 12 Mayıs’ta %63 düştü.

Günlük satışlar veya ticaret faaliyetleri, Mayıs ayının ilk günlerinden bu yana gözlemlenen sekiz ve 67 NFT aralığında devam eden inanılmaz derecede düzensiz şekilde oluştu.

Taban fiyatı, 12 Mayıs’ta yaklaşık 89 ETH veya 169.792 $’a düşmesine neden olan darbeleri aldı ve piyasanın istikrar kazandığı Cuma günü 99 ETH’ye kadar ancak canlanabildi.

Otherdeed NFT market, kripto çöküşü ortasında yükseliyor

Yuga Labs’ın Otherdeed’in Otherside koleksiyonu için Mayıs ayında lansmanı sırasında taban fiyat 152 Ethereum’da zirveye ulaştı.

Otherdeed NFT’leri, OpenSea NFT pazarında piyasaya sürülmesinden bu yana en fazla işlem hacmine sahip ilk 10 koleksiyondan biri olarak yükselmeye devam ediyor. Otherdeed NFT, Mutuant Ape Yacht Club ve BAYC’nin diğer koleksiyonlarıyla aynı kadroda yer alıyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin