Binance, öğrenciler için NFT kursu başlatıyor: Katılım ücretsiz…

NFT market değeri 2030 yılında zirveyi göreceği düşünülüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto ekosistemiyle her ne kadar birlikte çalışsa da NFT’lerin ayrı her zaman ayrı tutuldu. 2021 yılından itibaren esen NFT rüzgarı şu anlık biraz dindi. Ancak önümüzdeki yıllara ışık tutacak bir rapor yayınlandı. Bu raporda NFT market değeri başlı başına büyüme göstergesi verecek.

Yeni bir rapor, NFT pazarının toplam değerinin 2030’da rekor kıracağı düşünülüyor. Açıklanan rakam ise 200 milyar dolar. 

Çok uluslu bir pazar içgörü şirketi olan Grand View Research tarafından yayınlanan raporda, NFT enstrümanlara olan talebin artan olmasından dolayı arttığını tespit etti. Uygulama sayısı pazarın büyümesini daha da hızlandıracak.

NFT market değeri 200 milyar dolara ulaşabilir

Nadir tokenler (NFT’ler), farklı endüstrilerdeki geniş uygulama yelpazesi nedeniyle daha popüler hale geldi. Pazar kimsenin beklemediği şekilde hızla büyüdü. 

Bugünün NFT market değeri 15 milyar doların biraz üzerinde. Grand View Research, 2018 ve 2020 yılları arasındaki NFT pazarının hareketini ve gelişimini inceledi. 

Belge, pazarın 2022’den itibaren yıllık %33,9’luk bir bileşik büyüme oranıyla büyüyeceğini tahmin ediyor. 2030’a kadar, bu büyüme NFT pazarının dijital varlık kısmında yoğunlaşıyor.

Daha fazla veri

Sektörün, 2021’de NFT küresel gelirinin yarısından fazlasına sahip bir pazar payıyla gelecekte NFT pazarına hakim olmaya devam etmesi bekleniyor. Spor ve oyun koleksiyonları bu sınıfta yer alıyor.

Bugün, piyasadaki çoğu NFT kişisel kullanım için tasarlanıyor. Ticari NFT’ler tüm NFT’lerin yalnızca %31’ini oluşturuyor. Ancak şirketlerin odaklanılan dönem boyunca çeşitli amaçlar için giderek daha fazla NFT kullanması bekleniyor. Kısacası NFT market değeri bu hızla ilerlediğinde önemli bir noktaya ulaşacak.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin