NFT iş ilanları artıyor: Disney, yeni uzmanını arıyor

NFT iş ilanları artıyor: Disney, yeni uzmanını arıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eğlence devi Disney, bu hafta başlarında bir iş ilanı yayınladı. Yayınlanan bir iş ilanına göre, NFT alanına girmesine yardımcı olacak bir iş geliştirme müdürü arıyor. İş detayı şu şekilde bilgilendirildi: 

“Gelişen pazarı izlemek, kategori stratejisini belirlemek ve önemli ortakları yönetmek dahil olmak üzere Disney’in NFT alanındaki çabalarına öncülük edecek birini arıyoruz.”

Yukarıda belirtilen pozisyon için işe alınan kişi, “gelişmekte olan pazarı izlemekten”, yeni iş fırsatlarını planlamaktan ve önemli ortaklıkları müzakere etmekten sorumlu olacak. Eğlence devi kısacası, NFT alanında uzman bir iş arkadaşı arayışında.

Geçtiğimiz günlerde Linkedin, iş arayışlarında kripto dünyası dikkat çekmişti. 2021 yılının verilerini paylaşan platform, kripto üzerine iş arayışı daha çok olduğunu belirtmişti.

Disney, NFT için müdür arıyor

Eski Disney CEO’su Bob Iger kısa süre önce The New York Times’a NFT’lerin popülaritesinde bir patlama olacağını söyledi. Iger, bugün ve bu çağda işlerin mutlaka fiziksel olması gerekmediğini iddia ederek şunları ekledi: 

Bir blok zincirinde kanıtlanabildiği sürece, NFT’lerde yaratılan, takas edilen ve toplanan şeylerin patlamasını göreceksiniz.

Disney, bu alanda ilerleme ve araştırma için önemli bir alım yapmayı planlıyor. Geliştirme müdürü alarak departmanı ileride genişletebilecek düşünülüyor. Ayrıca Walmart, YouTube ve Meta, şu anda NFT’leri ve Web3’ü araştıran en büyük şirketler arasında gösteriliyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin