nexo eur
Nexo’da EUR tasarruflarınız ile risksiz yüzde 6,5 faiz kazanabilirsiniz

Nexo’da EUR tasarruflarınız ile risksiz yüzde 6,5 faiz kazanabilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nexo,  EUR cinsinden günlük ödemeli, yıllık risksiz bileşik yüzde 6,5 faiz oranı ile kazanma imkânı sunuyor. Bu oranın, yurt dışındaki geleneksel bankaların sunduğu oranın 130 katına denk gelmesi oldukça ilgi çekici.

İşte Nexo’nun sağladığı faydalardan bazıları

Tam Esneklik ile yüzde 6,5 gibi yüksek getirili kazanç

Geleneksel banka mevduatlarından ve alternatif yatırımlardan önemli ölçüde yüksek olan yıllık yüzde 6,5 faiz oranı ile kazanç elde edebilirsiniz. Nexo ayrıca istediğiniz zaman para ekleyip çekmenize izin vererek size tam bir esneklik sunar.

Risksiz ve varlık destekli yatırım

Fonlarınız her zaman varlığa dayalı yüksek teminatlandırılmış kredi portföyleriyle güvence altına alınıyor. Her bir kredinin teminatı, dünyanın önde gelen denetimli gözetim şirketi BitGo ve Londra’nın sigorta lideri Lloyd’u tarafından sağlanan 100 milyon dolar tutarında bir koruma sigortasına tabi.

Günlük olarak yapılan bileşik faiz ödemesi, üstelik kesinti yok!

Bileşik faiz imkânı, her gün artan faiz tutarının hesabınıza aktarılmasını ve herhangi bir ücret veya komisyon olmadan güvenli ve yüksek getirili bir şekilde pasif gelir elde etmenizi sağlar.

Nexo sistemi nasıl çalışır?

Sisteme dâhil olmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  • Kişisel veya ticari Nexo hesabınızı güvenli bir şekilde açın.
  • EUR’yu Nexo Hesabınıza Transfer Edin.
  • İşte bu kadar… Yüksek getirili pasif gelirinizi risksiz bir şekilde kazanmaya başlayın.

Nexo ’faiz kazan’ modeli ile geleneksel bankaların faiz getirilerinin karşılaştırılması

Nexo ’faiz kazan’ modeli ile Alternatif kredi veren platformların karşılaştırılması

Nexo’nun mutlu müşterilerinden bazılarının görüşleri

Bu inanılmaz @NexoFinance! EUR’ya % 6,5 faiz, saygın bir firmadan benzeri görülmemiş bir iş. Tüm fazla tasarruflarımı yatırıyorum ve faiz almaya başlıyorum! Artık erken emekliliği düşünebilirim 🙂 Ve biraz ekstra NEXO tokenileri toplayacağım.
Resmi duyuruyu bekleyelim, ama #EUR’nun @NexoFinance platformuna eklendiğini görmek heyecan verici. Nexo, EUR için % 6,5 faiz (yıllık faiz oranı) teklif ediyor ve günlük olarak ödeniyor, istendiği zaman çekilebiliyor. Peki ya sizin bankanız?
@NexoFinance stabil coinler ile olduğu gibi hesabımdaki Euro ile yıllık % 6,5 faiz ödemesi almak dikkat çekici. Bu konuda ne zaman bir makale yazacaksınız? Normal bir bankadaki herhangi bir para yatırma işlemine göre harika bir alternatif gibi görünüyor

Bunun yanında sahip olduğunuz USDT, PAX, USDC ve TUSD gibi stabil coinler ile de yüzde 6,5 oranında bileşik faiz elde edebilirsiniz. Stabil coinler ile faiz kazanma konusunda detaylar için aşağıdaki içeriğe göz atabilirsiniz.


NEXO

Telegram Twitter Facebook Reddit LinkedIn | Email

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin