nexo kripto kredi sağlayıcısı
Anında kripto kredi sağlayıcısından yedi ayda 300 milyon dolarlık işlem

Nexo kripto destekli kredilerinizi artık Türk lirası ile alabilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en gelişmiş anlık kripto destekli kredi sağlayıcısı olan Nexo, şu anda 40’dan fazla para biriminde 200’den fazla bölgede hizmet veren, Blockchain alanındaki tek şirket olma unvanını koruyor. Şimdi Nexo, token değişimlerini Türk Lirası ile yapabilme imkânına da sahip.

Anında erişim ile finansal özgürlüğünü ve esnekliğini yeniden tanımlayan şirket, sunduğu kripto destekli kredi imkânı ile tüm coğrafi ve altyapısal engelleri aşmakla kalmıyor. Aynı zamanda tüm Blockchain alanı için bir dönüm noktasını oluşturuyor.

Çevrimiçi kredi otomasyonunda 10 yıldan fazla tecrübesi ile ekip, 200’den fazla ülkede 40’dan fazla para birimindeki işlemleri resmi olarak sadece Crypto Fintech kullandığını vurguluyor. Böylece dünyanın her yerine aynı gün veya sonraki iş günü müşterilerinin kredi fonlarını başarılı bir şekilde aktarabiliyor. Artık Nexo, Türk kripto para borsası Bitexlive platformuna eklenen Türk lirası desteği ile de Türk müşterilerine çok daha hızlı hizmet vermeye başladı.

Nexo kripto destekli kredilerde Türk Lirası seçeneği

Bu oldukça önemli ve yeni gelişmeden önce, Türkiye’den kripto destekli kredi kullanan müşteriler, Nexo cüzdanlarındaki kripto varlıkları ile hızlı bir şekilde kredi kullanmak istediklerinde, ABD Doları, Avro veya Amerikan Doları (USDT, USDC) cinsinden bir kredi ödemesi alıyorlardı. Sonrasında ise bu fonlar Türk Lirasına çevriliyordu.

Şimdi, Türk yatırımcılar kredilerini doğrudan Türk lirası cinsinden aynı gün  veya ertesi gün yerel banka havalesiyle alabilecekler. Nexo tokeni cinsinden kullanılan krediler Türk kripto para borsası Bitexlive platformunda NEXO/TRY desteği sayesinde Türk lirasına çevrilebiliyor. Bu ise kripto teminatlı kredi işlemlerini hem daha pratik hem de daha uygun maliyetli hale dönüştürecek bir gelişme.

Kripto destekli kredileri, müşterilere yerel para birimlerinde sağlamanın, Nexo için, kriptonun tamamen ne olduğu, hız, esneklik, maliyet verimliliği ve finansal bağımsızlık gibi ilkeleri ile uyumlu bir politika olması dikkatleri çekiyor.

Türk kullanıcıların yoğun şekilde kullanmaya başladığı Nexo kripto destekli kredi sistemine eklenen bu yeni özellik, Nexo platformunun kullanım kolaylığı ve rakipsiz kullanıcı deneyimi ile mükemmel bir şekilde tamamlanıyor.  Bu doğrultuda, tabi ki kredi geçmişi kontrolü veya onayına gerek olmadan hızlı bir şekilde kripto teminatlı kredi kullanabilme imkânı devam ediyor.

Kredi için daha fazla beklemeye gerek yok

ABD doları cinsinden borç almak isteyen tüm müşteriler içinde anında kredi kullanım imkânı devam ediyor. Artık herkes, Nexo’nun anlık kripto kredi ürünlerinden tam olarak faydalanabilecek.

Uzatılmış kredilendirme özelliği ise banka ücretleri ve döviz kuru maliyetleri konusunda daha fazla tasarruf sağlamaya yarıyor. Böylece müşteriler, kripto zenginliğinin tüm potansiyelini kullanabilme imkânına kavuşuyor.

2 Milyon dolara kadar kripto destekli kredi kullanabilme imkânı

Borçlular, karşılaştırılabilir hizmetlerin sunduğu minimum gereksinimler karşılayan her bireysel müşteri başına sunulan 2 milyon dolar limite kadar kredi alabilirler. Ayrıca müşteriler, 2018 sonuna kadar sunulan daha fazla teminat seçeneği ile kripto varlıklarını teminat göstererek kredilerini güvence altına alabilirler.

NEXO tokenlerini kredi için teminat olarak kullananlar ise bu kredilerde yüzde 50 indirim alma imkânına kavuşuyor.

Kredi geri ödemelerinin NEXO tokenleri ile yapılması durumunda da kullanıcılara yine yüzde 50 oranında bir indirim yapılarak yüzde 8’lik bir yıllık maliyet oranı ile kredi kullandırımı yapılmış oluyor. Müşterilerin cüzdanlarında bulunan tüm NEXO tokenleri de ayrıca temettü ödemelerine hak kazanıyor.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin