nexo kripto kredi sağlayıcısı
Anında kripto kredi sağlayıcısından yedi ayda 300 milyon dolarlık işlem

Kripto teminatlı kredi almak Nexo ile düşündüğünüzden daha kolay!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en gelişmiş anlık kripto teminatlı kredi sağlayıcısı olan Nexo, şu an 200’den fazla ülkede 40’dan fazla para biriminde Blockchain alanında hizmet veren tek şirket olma unvanına sahip. Bu çığır açan yeni kredi sistemi anında erişim kolaylığı ile finansal özgürlük ve esnekliği yeniden tanımlıyor.

Nakit ihtiyaçlarını büyük ölçüde gideren bu sistem, kripto teminatlı kredi pazarındaki en önemli gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Finansal Blockchain alanında devrim niteliğinde olan bu kripto kredi hizmeti, tüm coğrafi ve altyapısal engelleri ortadan kaldırarak tam bir küresel borç verme faaliyeti ile hizmet veriyor.

10 yıldan fazla deneyime sahip tecrübeli ekibi ile Nexo, online kredi otomasyonunda 200’den fazla ülkede hizmet verirken sadece kripto finans teknolojisini kullanıyor. Böylelikle dünyanın her yerindeki müşterileri için kredi işlemlerini hızlı bir şekilde tamamlayıp çekilen kredi tutarlarını aynı gün yada bir sonraki iş gününde yerel banka hesaplarına gönderiyor.

Nexo kredisi ile kriptolarınızı bozdurmadan nakit ihtiyacınızı karşılayın

Kısaca kripto fon sahipleri, artık nakit ihtiyaçlarını kripto paralarını satmadan karşılayabilecekler. Nexo sayesinde portföylerindeki kripto paraları teminat olarak göstermek yoluyla, nakit paraya hızlı bir şekilde erişmenin kolaylığı yaşanabilecek.

Nexo’dan kredi almak, online kredilendirme sisteminde 10 yıldan fazla tecrübeye sahip uzman ekibi ile hızlı, kolay ve tam otomatik şekilde gerçekleşiyor.

Sadece 3 adımda anında Nexo kredinizi alın!

İlk olarak Nexo resmi web sitesine –buradan– giriş yaparak, sitenin sağ üst köşesinde bulunan “new account” sekmesine tıklayıp hesap açılış işlemine başlayabilirsiniz. E-posta adresinizi yazıp, şifrenizi belirledikten sonra posta kutunuza gelen doğrulama linki ile hesabınızı açmış olacaksınız.

Ayrıca kriptoparahaber.com’un sağ üst bölümünde bulunan “Kripto Kredisi Alın” sekmesine tıklayarak da Nexo kripto destekli kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Nexo doğrulama sistemi KYC/AML standartların uygun olarak yapılır ve hesabınızı yetkisiz erişime karşı korur. Bu noktada, doğrulama işleminin, dünyanın önde gelen “Know Your Customer” kuruluşu olan Onfido tarafından yöneltildiğini belirtmekte fayda var.

10.000 dolara kadar olan kredi talepleri için kolay doğrulama

Nexo’da hesap açılışınız sırasında sizden herhangi bir belge talep edilmeden sadece bilgilerinizi girip inceleme için göndermeniz isteniyor. Temettü miktarı yüzde 30’u bulan fonlarda ve 10.000 dolar üstü ve 2.000.000 milyon dolar arasındaki olan kredi taleplerinde ise gelişmiş doğrulama yapılması gerekiyor. Gelişmiş doğrulama işlemlerinde ise sizden fotoğrafınızı çekip göndermeniz ya da pasaport, ehliyet veya kimlik kartınızın bir kopyasını yükleminiz isteniyor.

Kripto varlıklarınızı güvenli Nexo cüzdanınıza yatırın

Nexo kripto destekli kredi sisteminde teminat olarak şuan Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP, NEXO tokeni ve Binance Coin (BNB) kripto paraları kabul ediliyor. Şirket, yeni teminat seçenekleri üzerinde çalışmalarını sürdürürken, aynı zamanda sizde teminat kapsamına alınmasını istediğiniz kripto para için Nexo web sitesi üzerinden oy verebilirsiniz.

Nexo cüzdanınıza teminat için yatıracağınız kripto varlıkları çoklu onaylı cüzdanlarda ve SEC onaylı saklama hizmetleri olarak BitGo ve PrimeTrust tabanlı soğuk depolama yöntemi ile tutuluyor.

Para yatırma (deposit) sekmesine tıklayarak istediğiniz miktarı girip, oluşturduğunuz Nexo cüzdanına kripto paranızı kolayca aktarabilirsiniz. Cüzdanınıza kripto para eklemesi yaptığınızda ise kredi limitiniz otomatik olarak artacaktır. Bu arada şirket, minimum kredi tutarını şu anda 1.000 dolar olarak belirlerken maksimum kredi limitini de 2.000.000 dolar olarak belirliyor.

Nexo cüzdanınızdaki kripto varlıklara göre kullanılabilecek kredi limiti varlığın mevcut ve tarihsel dalgalanmalarına ve piyasa likiditesine bağlı olarak Nexo Oralce algoritmaları tarafından dinamik olarak belirlenir.

Yatırdığınız kripto varlıkların cinsine bağlı olarak, krediye dönüşme oranı, (LTV) yüzde 20 ila yüzde arasında değişiyor. Örneğin; 10.000 dolar değerinde BTC yatırdığınızda, bu tutara göre yaklaşık 5.000 dolarlık bir anlık kredi kullanabiliyorsunuz. Bu da yüzde 50 oranında bir LTC ile kredi kullanım anlamına geliyor. Cüzdanınızdaki birden çok kripto varlığı teminat göstererek kredi kullanma talebinizde ise orantılı olarak bir LTC oranı belirleniyor.

Nexo Cüzdanınızda BTC yatırma işlemlerinde altı ağ onayını alınması gerekiyor. ETH ve ERC20 tokeni yatırma işlemleri ise 50 ağ onayından sonra görünecektir. İşlemler sayfasından ise yatırma durumunu takip edebilirsiniz.

Yatırma işleminiz Blockchain’de onaylandıktan sonra, kredi miktarınızı anında çekebilirsiniz. Kredi kullanım işlemi esnasında ise hiçbir kredi kontrolü, doldurulması gereken kredi başvurusu, onay için beklemek veya başka yorucu prosedürler ile karşılaşmazsınız.

Ayrıca şu önemli hususu da belirtmekte fayda var; teminat gösterme aşamasında NEXO tokeni kullanırsanız, kredi faiz oranında yüzde 50 indirim alabilirsiniz. Ayrıca teminata alınmış NEXO tokenlerinizden temettü almaya devam edebilirsiniz.

Kredinizi anında kullanın paranız banka hesabınıza yatsın

Kredi kullanım işlemleri ise oldukça basit. Ücretsiz hesabınızı oluşturup, Nexo cüzdanınıza kripto varlıklarınızı aktardıktan sonra kredi çekme sekmesine tıklıyorsunuz. Ve açılan ekranda kullanabileceğiniz mevcut kredi limiti gösteriliyor. Bu ekranda banka hesap bilgileri, kullanılmak istenen kredi miktarı ve para çekme yöntemini seçmeniz isteniyor.

müşteriler, anında USD ve EUR cinsi kredi kullanım imkanına ek olarak, tercih ettikleri kripto para birimine geçiş yapabilecekleri veya kolayca fiat haline dönüştürebilecekleri bir stabil coin (USDT, USDC) olarak da kredi kullanabiliyorlar. Şirketin bildirdiğine göre ise önümüzdeki günlerde kullanıcılar daha fazla para birimi cinsinden kredi kullanım imkanına kavuşacaklar.

Son olarak ise, iki aşamalı kimlik doğrulama güvenlik kodu girilip, kredi şartlarının kabul edilmesi ile işlem tamamlanıyor.

Kredinin hesaba geçiş işlemi de ABD sınırları içerisinde 1 iş gününde gerçekleşirken ABD dışı işlemlerde para transfer sürecinden dolayı paranın hesaba geçmesi 2 – 5 iş günü kadar sürebiliyor.

Şirketin üzerinde çalıştığı Nexo kredi kartı sayesinde ise yakın zamanda müşteriler kullandıkları kredileri anında harcama imkanına kavuşabilecekler.

Kredi koşulları

  • Faiz: Nexo kripto teminatlı krediler, yıllık yüzde 8 gibi oldukça cazip faiz oranı ile sunuluyor. Yıllık yüzde 8 gibi avantajlı bir orana ise NEXO tokenleri kullanarak sahip olabiliyorsunuz. Teklif edilen faiz oranlarına bakıldığında ise ortalama bir kredi kartı faiz oranından çok daha düşük olduğunu göreceksiniz. Ayrıca  faiz, günlük olarak işletilmektedir. Ve faiz tutarı, mevcut kredi limitinizden otomatik olarak borçlandığından, asgari kredi geri ödemelerine gerek kalmıyor.
  • Vade: kullanılan kredilerin azami vadesi ise 1 yıldır. (geri ödeme yapılmadan talep üzerine yenilenebilir). Kredinizin tamamını veya bir kısmını istediğiniz zaman geri ödeyebilir böylelikle erken ödeme yaptığınız tutar kadar da faiz yükünden kurtulabilirsiniz.

Kredi Örneği

Diyelim ki 20.000 dolarlık bir araba satın almak için Bitcoin’inizi satmak yerine, Nexo’nun anlık kripto destekli kredisi için kullanmak istiyorsunuz.

  • Kredi Limiti: 20.000 dolar (anında, kredi çekleri olmadan kullanılabilir)
  • Gerekli teminat: 40.000 dolar (BTC değerinde)
  • Yıllık faiz oranı: Nexo kullanarak ödeme yapılması durumunda yüzde 8 APR (yıllık maliyet oranı), diğer kripto para ödemelerinde yüzde 16 (APR)
  • Günlük Faiz miktarı: Yaklaşık 4,44 $ (Mevcut kredi limitinizden günlük olarak borçlandırılır)
  • Ek ücret yok. Gizli ücret yok. Taksit yok.

Kredi geri ödeme

Kredinizin tamamını veya bir kısmını istediğiniz zaman, banka havalesi veya Nexo Cüzdanınızda depolanan varlıklar dahil olmak üzere kripto kullanarak ödeyebilirsiniz.

İşte Nexo aracılığıyla kripto destekli kredi kullanmak bu kadar kolay. Böylelikle hızlı bir şekilde nakit ihtiyacınızı karşılarken, kripto varlıklarınızı bozdurmak zorunda da kalmayacaksınız.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin