nexo zero fee
Nexo cüzdan işlemlerinizde sıfır komisyon dönemi başladı - #ZeroFees

Nexo cüzdan işlemlerinizde sıfır komisyon dönemi başladı – #ZeroFees

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nexo, komisyon ücretleri ile ilgili önemli bir gelişmeye imza atıyor. Nexo Cüzdan işlemlerinizle ilişkili tüm para çekme ücretlerini kaldıran Nexo, bununla da kalmayıp Blockchain ağ ücretlerini de karşılayacağını beyan ediyor.

Bu son gelişme, Nexo Cüzdanını Blockchain alanında sıfır komisyon -#ZeroFees- hizmeti sunan tek cüzdan yapıyor.

Artık sizde Nexo cüzdanınızla ücretsiz olarak kripto para ile ödeme yapabilir, gönderebilir ve ödeyebilirsiniz!

Nexo, kuruluşundan bu yana, toplumun tamamını kapsama hedefiyle ve dünyanın en ücra köşelerine bile kripto bankacılığı hizmetleri sunmak için her zaman merkezsiz finans (DeFi) çözümleri ile ilgili olan bir kuruluş oldu.

Şirketin 200’den fazla ülkede tam anlamıyla küresel bir işletme olarak faaliyet göstermesi, Nexo imzalı Anında Kripto Kredi Sistemi  -Instant Crypto Credit Lines ™- ve yüksek verimli faiz kazanma ürünlerinin herkes için uygun olduğu anlamına geliyor. Nexo’nun şimdiki amacı, artık tüm iOS ve Android cihazlarda mevcut olan Nexo Cüzdanınızın kullanım rahatlığı ile finansal özgürlüğü ve finansal getirileri daha da arttırmak.

2019’un başlangıcından beri Bitcoin, yıllık bazda yüzde 840’ı aşan şaşırtıcı bir getiri sağladı. ve Nexo müşterileri, satış yapmak yerine kripto paralarına karşı borç alarak vergi ve maliyet açısından en verimli şekilde kâr elde ettiler.

Nexo modeli, genç kuşağın hangi finansal hizmetlerin maliyeti olması gerektiği konusundaki beklentileri ve Satoshi’nin sınırsız bir şekilde düşük maliyetli değer aktarımı vizyonu ile oldukça uyumlu.

Anında Kripto Kredi Sistemi ™ ile güvence sağlayarak kazancınızı artık en üst düzeye çıkarıp Nexo’nun yüksek verimlilikli Faiz kazan ürününü kullanarak yıllık bazda yüzde 8 getiri elde edebilirsiniz. Ayrıca tüm işlemlerinizin sıfır komisyonla -#ZeroFees – yapabileceğinizi unutmayın.

Nexo cüzdan uygulaması App Store ve Playstore’da

Nexo’nun sıfır komisyon modeli ile ilgili haberleri çevrenizle paylaşabilirsiniz. Böylece sıfır komisyon modelini, tüm büyük şirketlerin ve borsaların uygulamaya almaları için gerekli baskıya katkı sağlayabilirsiniz.

iOS uyumlu Nexo cüzdan uygulamasını Apple App Store‘dan, Android uyumlu Nexo cüzdan uygulamasını ise Google Play Store‘dan indirebilirsiniz.

Nexo

Telegram Twitter Facebook Reddit LinkedIn | Email

Nexo hakkında daha fazla bilgi almak için geçmiş dönemde yayınladığımız içeriklere göz atabilirsiniz.

Nexo hakkında aklınıza takılan soruların cevaplarını bulmak için Nexo destek merkezini ziyaret edebilirsiniz.

Nexo

Telegram Twitter Facebook Reddit LinkedIn | Email

Nexo hakkında daha fazla bilgi almak için önceki içeriklerimize göz atabilirsiniz.

Nexo hakkında aklınıza takılan soruların cevaplarını bulmak için Nexo destek merkezini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin