nexo/BNB binance dex
NEXO/BNB Binance DEX Ticaret Yarışması - 100,000 NEXO, 100 BNB ve diğer birçok ödül sizi bekliyor!

NEXO/BNB Binance DEX Ticaret Yarışması – 100,000 NEXO, 100 BNB ve diğer birçok ödül sizi bekliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link
Nexo, Binance DEX’te NEXO /BNB işleminin başladığını duyurmaktan heyecan duyuyor! Nexo, resmi olarak listelenmeyi kutlamak adına tüm NEXO/BNB yatırımcılarının katılabileceği heyecan verici ödüller ve teşvikler içeren bir işlem yarışması hazırladı.

Yarışmaya Genel Bakış

Kullanıcılar, en az bir kez temel gereklilikleri karşılaması koşuluyla – aktif ticaret ve sadece katılım- ödül alabilecekler:
  • Süre: 7 Gün
  • Başlangıç: 18 Ekim Cuma (13:00 UTC- 16.00 TSİ)
  • Son: 25 Ekim Cuma (00:00 UTC – 03.00 TSİ )
  • Ödüller: 100.000 NEXO + 100 BNB

İki aşamalı ödül dağıtımı

Günlük Ödüller

70.000 NEXO (7 günlük ödül havuzu x 10.000 token) + 210 adet Nexo Tişört. Her gün 10.000 NEXO, aşağıdaki koşulları yerine getiren tüm Binance Chain adresleri ile paylaşılacak:
  • Günlük 500 veya daha fazla NEXO işlem hacmine ulaşın (hem alış hem satış emirleri dahil)
  • Minimum 500 NEXO tutun (anlık görüntüler her gün rastgele alınacak.)
Her gün 30 Nexo T-shirt ise günlük alım satım ve saklama gerekliliklerini yerine getiren 5 rastgele adresin arkasındaki tüccarlara dağıtılacak. (lütfen ayrıca Genel İpuçları bölümünü kontrol edin). Her adresteki işlem hacmi her gün 00.00 UTC’de (03.00 TSİ) sıfırlanacak, bu nedenle kazanma şansınızı en üst seviyeye çıkarmak için bunu göz önünde bulundurmalısınız. Günlük ödüller otomatik olarak uygun adreslere her gün yaklaşık 12.00 UTC’de (15.00 TSİ) gönderilecek.

Büyük Ödüller – 30.000 NEXO + 100 BNB + 50 Nexo kapşonlu svetşört

7 günlük yarışmanın sonunda: 30.000 NEXO, tüm rekabet süresi boyunca en yüksek işlem hacmine sahip ilk 10 Binance Chain adresi arasında eşit olarak paylaştırılacak. Bu 10 yatırımcının her biri, elbette, kendisine mükemmel bir şekilde uyan ve sıcak kalmasını sağlayacak kabarık bir Nexo kapşonlu svetşört kazanacak. Tüm yarışma boyunca en yüksek hacmi üreten trader, 100 BNB ile ödüllendirilecek.    

Genel ipuçları:

  • Günlük ödül kazananları ve en iyi yatırımcıları gösteren liste bu e-tabloya gönderilecek.
  • Güvenli Nexo Hesabınızı kullanarak #ZeroFees’te (komisyonsuz) NEXO ERC-20’yi BEP2’ye çevirebilir, böylece Binance DEX’te serbestçe işlem yapabilirsiniz.
Nexo Tişörtlerin ve kapşonluların adil bir şekilde kazanılmasını ve sorunsuz teslimatını sağlamak için, kazananların dijital ve fiziksel adreslerini doğrulamaya ihtiyacı bulunuyor. Bunun için yapmanız gerekenler şunlar:
  1. Kazanan Binance Chain adreslerinden 500 NEXO’yu Nexo Cüzdanlarına gönderin ve onaylayın.
  2. 500 NEXO işlem ID’sini [email protected] adresine e-postayla gönderin.
  3. Wash trade işlemleri tolere edilmeyecektir. Hem Binance DEX hem de Nexo, yarışma etrafındaki etkinlikleri izleyecek ve diğer katılımcılara karşı haksız bir avantaj elde etmek için yapılan girişimleri diskalifiye edecektir.
  4. Airdrop kampanyaları ve sektör bilgileri hakkında güncel bilgileri almak için Twitter’da @NexoFinance ve @AntoniNexo takip edin.

Binance DEX platformunda NEXO/BNB ticareti nasıl yapılır?

  1. Binance DEX için bir cüzdan oluşturun.
  2. BNB’yi Binance DEX adresinize aktarın.
  3. NEXO/BNB çifti için alım emri verin.
İşlemlerinizi tamamladıktan sonra, pasif gelirin tadını çıkarmak ve sadakatiniz için ödüllendirilmek için NEXO tokenlerinizi, Nexo Cüzdanınıza taşıdığınızdan emin olmalısınız. Binance Dex ile NEXO/BNB ticareti yapmaktan hoşlanacağınızı ve piyasaya sunulduğundan bu yana son derece iyi performans gösteren her iki kripto varlığın birçok faydasını keşfedeceğinizi umuyoruz!

Nexo hakkında

Nexo, blockchain’in önde gelen düzenlenmiş finans kurumu ve Anında Kripto Kredi sistemlerinin tek sağlayıcısıdır ve yatırımcılara dijital varlıklarını satmak zorunda kalmadan değerini vergi verimli avantajlıyla kullanım sağlar. On yıldan fazla FinTech başarısına sahip profesyonellerden oluşan bir ekip tarafından oluşturulan Nexo platformu, 18 aydan kısa bir sürede 1 milyar dolardan fazla işlem yaptı. Tüm Nexo ürünleri tamamen otomatiktir, inanılmaz derecede sezgisel bir kullanıcı deneyimi ve 300.000’den fazla kullanıcının sahip olduğu global bir müşteri tabanının bireysel finansal ihtiyaçlarına uygun esneklik sunar. Nexo ürünleri, çok çeşitli kurumsal müşterilere, riskten korunma fonlarına ve aile ofislerine, kripto madenciliği işletmelerine, blok zincir şirketlerine, borsalara ve günlük işlem yapan kripto para yatırımcılarına hitap eden uygun, gizli ücretler olmadan ve 100 milyon dolarlık bir gözetim sigortası güvencesiyle sunulur. Resmi web sitesi: https://nexo.io

Binance hakkında

Binance, blok zinciri ilerlemesini ve para özgürlüğünü arttırma görevini yerine getirmek için birkaç koldan oluşan bir blok zincir ekosistemidir. Binance Exchange, 180’den fazla ülke ve bölgeden gelen kullanıcılarla işlem hacmine göre önde gelen global kripto para borsasıdır. Binance ekosistemi aynı zamanda Binance Labs (risk sermayesi kolu ve inkübatörü), Binance DEX (yerel, topluluk odaklı blockchain yazılım sistemi, Binance Chain üzerinde geliştirilen merkezi olmayan değişim özelliği), Binance Launchpad (token satış platformu), Binance Academy (eğitim portalı), Binance Research (pazar analizi) ve Binance Charity Foundation’ı (sürdürülebilirlik konusunda yardım için blok zincir destekli bağış platformu ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar) içerir. Resmi web sitesi: https://www.binance.org  

Nexo

Telegram Twitter Facebook Reddit LinkedIn | Email

Nexo hakkında daha fazla bilgi almak için geçmiş dönemde yayınladığımız içeriklere göz atabilirsiniz. Nexo hakkında aklınıza takılan soruların cevaplarını bulmak için Nexo destek merkezini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin