Sıcak Haber: Nexo, Amerika’daki faaliyetlerini askıya alıyor

Sıcak Haber: Nexo, Amerika’daki faaliyetlerini askıya alıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto borç veren Nexo, birkaç ABD eyaleti için ürününe erişimi askıya alacağını açıkladı. 5 Aralık’ta kripto kredi kuruluşu Nexo, önümüzdeki birkaç ay içinde Amerika Birleşik Devletleri’ndeki faaliyetlerini durduracağını duyurdu. 

Şirket, sekiz ABD eyaletinde “Faiz Kazandıran Ürüne” erişimi derhal keseceğini ve artık Kazandıran ürünü için yeni kayıtlara izin vermeyeceğini belirtti.

Nexo’nun resmi duyurusuna göre, firma daha önce düzenleyicinin ısrarı üzerine New York ve Vermont’taki Earn müşterilerini devre dışı bırakmıştı. Duyuru ayrıca şunu belirtiyor:

“Kararımız, ABD eyalet ve federal düzenleyicileriyle 18 aydan uzun süredir devam eden ve çıkmaza giren iyi niyetli diyaloğun ardından geldi.”

Ek olarak firma, Faiz Kazandıran Ürününün 6 Aralık 2022’den itibaren sekiz ABD eyaletindeki (Indiana, Kentucky, Maryland, Oklahoma, Güney Carolina, Wisconsin, California ve Washington) mevcut müşteriler için kullanılamayacağını belirtiyor.

Nexo’nun ABD süresi

California Mali Koruma ve Yenilik Departmanına göre, Nexo’nun faiz getiren hesapları yıllık %36’ya varan faiz oranları sunuyordu. Nexo daha sonra %36 faiz oranının yalnızca bir varlığa uygulandığını ve yüksek oranın reklamının yapılmadığını iddia etti.

Kripto kredi kuruluşu, ABD’den genel olarak çekilmesi için kesin bir zaman çizelgesi sağlamasa da Nexo, ülkedeki operasyonlarını kademeli olarak kapatırken müşterilerinin para çekme işlemlerini “gerçek zamanlı” olarak işlemeye devam edeceğini söyledi.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin