Newegg Kanada’da Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başlıyor
Newegg Kanada’da Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başlıyor

Newegg Kanada’da Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Newegg Kanada’da Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başlıyor. Dünyanın en popüler bilgisayar ve donanım ürünleri satıcılarından biri olan Newegg, Kanada’da Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başladı.

Newegg Kanada’da Bitcoin ödemelerini kabul ederek “küçük ama büyüyen satın alma işlemlerini” desteklemek istiyor

Yaklaşık 36 milyon müşterisi olan ve kripto para birimi ödemelerini kabul eden ilk tanınmış şirketlerden biri olan Newegg, Salı günü yaptığı duyuruda, Bitcoin ödemelerinin ABD’de “küçük ama büyüyen satın alma işlemlerini” temsil ettiğini açıkladı. Perakendeci, bu özelliği Kanadalı müşteriler için de kullanılabilir hale getirmek istiyor. Newegg CEO’su Danny Lee konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

Newegg, 2014 yılında müşterilerine Bitcoin ile ödeme seçeneği sunan ilk büyük şirketler arasında yer aldı. O zamandan bu yana Bitcoin’in değeri hızla yükseldi ve Bitcoin tutan müşteriler, oldukça iyi satın alma gücüne sahip oldular. Kanada’daki müşterilerimize de Bitcoin ödeme seçeneğini açmamız için doğru bir zamanda olduğumuza inanıyoruz.

Çoğu satıcı gibi, Newegg’de kripto para birimini doğrudan kabul etmiyor

Çoğu satıcı gibi, Newegg’de kripto para birimini doğrudan kabul etmiyor. Daha çok, küçük bir ücret karşılığında, paraları satış noktasında fiat para birimine dönüştüren üçüncü taraf bir ödeme işlemcisi olan BitPay’i kullanıyor. BitPay bu özelliğini Kanada’da geliştirdikçe, Newegg’in Bitcoin ödeme işlemcisi olarak hizmet vermeye devam edecek. BitPay CEO’su ve kurucu ortağı Stephen Pair konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Newegg, Bitcoin’in ilk e-ticaretini benimsedi ve şirketin 2014’te bu iş için inancının artması nedeniyle alışveriş meraklılarının alışveriş yapması için Newegg’i haritaya Bitcoin’i eklemesine neden oldu. Kanada’da çok fazla ilgi görüyoruz ve Newegg’in sınırın kuzeyindeki Bitcoin ödeme seçeneğini arttırdığını görmekten mutluluk duyuyoruz.

Ödeme işleme firması Stripe, geçtiğimiz günlerde Bitcoin ödemelerini aşamalı olarak bitireceğini duyurdu

Perakendecinin duyurusu kripto para birimi meraklıları için bir hayli iyi haber. Çünkü yükselen işlem ücretleri, birkaç satıcının son aylarda Bitcoin ödemelerini kapatmasına yol açtı (Ağ sıkışıklığı azaldıkça ücretler daha makul seviyelere düştü). Ödeme işleme firması Stripe geçtiğimiz günlerde Bitcoin ödemelerini aşamalı olarak bitireceğini duyurdu. Ancak Stellar (destek sağladığı) veya diğer kripto para projelerini gelecekte destekleme ihtimalinin olduğunu belirtti.

Reddit, geçen hafta Bitcoin ile ödeme seçeneğini kaldırdı

Daha yakın zamanda, Bitcoin (BTC)’in 25 dolardan az fiyatlandırıldığı Premium üyelikler için Bitcoin’i kabul etmeye başlayan Reddit, geçen hafta Bitcoin ile ödeme seçeneğini kaldırdı. Reddit yöneticisi, Bitoin ile ödeme seçeneğin kaldırılmasını Coinbase’in satıcı hizmetlerinin revizyonuna kadar kaldırılmasına karar verdi. Ancak şirket, yeni platformun canlı olduğu zamanlarda Bitcoin ödemelerini yeniden yapıp yapmayacağına karar vermediğini söyledi. Bu arada Newegg, 2016 yılında 2,65 milyar dolar gelir açıkladı.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin