New York Belediye Başkanı sözünü tuttu: Maaşını bu kripto ile alıyor!
New York Belediye Başkanı sözünü tuttu: Maaşını bu kripto ile alıyor!

New York Belediye Başkanı sözünü tuttu: Maaşını bu kripto ile alıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – New York Belediye Başkanı Eric Adams, ilk maaşını Bitcoin ile alma sözünü tuttu. Adams, seçim sırasında New York’u ulusun kripto merkezi yapma misyonunun bir parçası olarak böyle bir söz vermişti. 2020’de yapılacak seçimde ilk üç maaş çekini BTC ile alacağını söyleyen belediye başkanı, dünyanın en popüler şehirlerinden birinin belediye başkanlığı görevine başlarken verdiği sözü tutarak işe başladı.

New York Belediye Başkanı, maaşlarını Bitcoin ile alacak

Üç ay önce Adams göreve seçildiğinde, ilk üç maaş çekini BTC olarak almayı teklif ederek herkesi şoka uğratmıştı. Adams’ın hamlesi, şehri bir kripto merkezine dönüştürmesiyle tanınan Miami Belediye Başkanı Francis Suarez’in kriptoda ilk maaşını alan ilk Amerikalı politikacı olacağını açıklamasına yanıt olarak geldi.

Belediye başkanının maaş çeklerini Bitcoin olarak nasıl alacağına gelince, bunun için planını da açıkladı. ABD hükümeti, çalışanlarının hiçbirine kripto kullanarak ödeme yapmıyor, bu nedenle Adams’a doğrudan dolar olarak ödeme yapılacak. Ancak belediye başkanı, para hesabına yatırılmadan önce maaşını anında Bitcoin ve Ethereum’a dönüştürmeyi planlıyor.

Belediye Başkanı Eric Adams, kripto ile ilgili niyetlerini belirtmek konusunda hiçbir zaman utangaç olmadı. İlk üç maaş çekini Bitcoin ve ETH olarak almak, planladığı şeyin sadece başlangıç aşamaları. New York şehrinin resmi web sitesinde yayınlanan bir açıklamada Adams, kripto inovasyonu söz konusu olduğunda şehri nasıl hayal ettiğini daha ayrıntılı olarak ele almıştı.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin