NEO ve Ontoloji güçlerini  Blockchain ile birleştiriyor
NEO ve Ontoloji güçlerini  Blockchain ile birleştiriyor

NEO ve Ontoloji güçlerini birleştiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEO Vakfı ve Ontoloji Vakfı, bir Mutabakat Zaptı imzalandıktan sonra Ortak Görev Gücü’nün eş-finansman etkinliği için 4 milyon RMB katkıda bulundu. Ortak Görev Gücü, API standardizasyonu, akıllı sözleşmenin bir paylaşım ekosistemi, akıllı sözleşme için açık standartlar oluşturma ve zincirler arası teknoloji inovasyonunun gelişmesine katkıda bulunacak. Bu proje ile NEO ve Ontoloji güçlerini birleştiriyor.

NEO ve Ontoloji güçlerini  Blockchain ile birleştiriyor

Ontoloji hem Onchain hem de NEO’dan farklı bir varlık. Ontoloji, tek bir blok zincirden ziyade blokajlar ağıdır ve özel işletme platformlarının dağıtılmamış bir deftere taşınmasına yardımcı olmak için tasarlandı. Ortak çalışma grubunun ana çalışması, standartlaştırılmış teknoloji arayüzüne odaklanacak. NEO ve Ontoloji temelindeki veri arayüzleri ve ağ protokollerinin birleştirilmesi üzerinde çalışacaklar. Bu büyük bir ekosistemin ortak inşasının köşe taşı.

Ortak çalışma grubu, birleştirilmiş bir API arayüzü sunacak. Bazı SDK’ları ve geliştirme araçlarını paylaşacak ve uygulama geliştiricilerine daha kolay ulaşacak. Grup ayrıca Blockchain uygulamalarında çeşitli şifreleme algoritmalarını keşfedecek ve uygulayacak. Amaç, son kullanıcılara daha kolay birleşik bir hesap adresi kodlama yöntemi elde etmek.

Ortak Görev Gücü, NEO ve Ontoloji geliştiricilerinden oluşuyor

Ortak Görev Gücü, seçilmiş bazı topluluk üyeleriyle birlikte, çoğu NEO ve Ontoloji’de çekirdek geliştiricileri olan 10 kişiden oluşur. Projeye, Weng Junjie, Tan Yuan ve Peter Lin gibi NEO’daki kıdemli Blockchain geliştiricileri de katılacak.

Gelecekte, ortak çalışma grubu normal olarak çalışacak ve Blockchain’in ve uygulamaların altında daha fazla işbirliği ve keşif gerçekleştirecek. Yazma sırasında NEO, 3,3 milyar dolarlık piyasa değeri ile 11. sırada yer alıyor ve 51,81 dolarlık bir fiyatla işlem görüyor. NEO, geçtiğimiz 24 saat içinde %3,80 oranında düşüş yaşadı.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin