NEO ve GAS projesinin bir sonraki adımı nedir?
NEO ve GAS projesinin bir sonraki adımı nedir?

NEO ve GAS nedir? İşte detaylı açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEO ve GAS, VET ve THOR’a eşdeğerdir. Yeni kripto para birimlerinin geniş akışıyla uğraşmak, acemi kullanıcılar için büyük bir zorluk olabilir. Belirli para biriminin birden fazla yerel tokeni olduğunda, işler yalnızca kafa karıştırıcı olur. NEO durumunda, ana NEO para birimi ve GAS var. Her ikisi de bir bütün olarak ekosistemin bir parçası fakat ikisi arasındaki küçük farklar var. Bu makale NEO ve GAS hakkında hızlı bir genel bakış sunacak ve her bir token için daha fazla bilgi sağlayacak.

NEO para birimi

Her kripto para projesinin değeri değiştirmek için kendi tokenine ihtiyacı var. NEO söz konusu olduğunda, bu para birimi gereksiz bir karışıklıktan kaçınmak için NEO’nun adıyla gider. Ağ üzerinden değeri aktarmak için kullanılır ve aynı zamanda bu ekosistemin en yüksek piyasa hacmine sahip para birimi. Yatırımcılar ve spekülatörler, bu projenin uzun vadede ne kadar başarılı olacağının görülmesine rağmen, aylardır NEO’yu sevindirdi.

NEO’nun kullanıcılar tarafından akılda tutulması gereken belirli bir yönü var. Ağ daha popüler hale geldikçe toplam kaynağı artacak. Bunun yerine, geliştiriciler GAS’ın adıyla hareket eden çoğu işlemi “fonlamak” için ikinci bir işaret ekledi. NEO sahipleri otomatik olarak bu ikincil tokeni üretecek ve bu da kişinin uzun bir süre için NEO dengesini sürdürmek için bir teşvik yaratıyor.

GAS para birimi

NEO kripto para birimini oluşturan bu çift-token ekosistemi not etmek oldukça ilgi çekici. Daha spesifik olarak, ikincil token GAS olarak adlandırılır ve işlemler için Ethereum gazına benzer bir işlev görür. Büyük fark, NEO’nun NEO’nun arzını arttırmaya devam etmekten ziyade, farklı bir tokene dönüşmesi.

GAS kaynağı ayrıca sekmeleri tutmak için çok ilginç bir özellik. GAS, NEO işlem ve işlemlerine harcanırken, geleneksel şekilde “yanmamış” değil. Bunun yerine, ağı devam ettirmek için yeniden dağıtılır. Sistemin her zaman kendi kendine yeterli olacak şekilde tasarlandığından, GAS arzını herhangi bir aşamada değiştirmek için hiçbir neden yok.

NEO ve GAS projesinin bir sonraki adımı nedir?

Şimdiye kadar, NEO ve GAS yaklaşımı oldukça iyi gibi görünüyor. Token düzenleyicileri, ICO tokenlerini yayınlamak için NEO’ya bakıyorlar, ileriye doğru ilginç bir adım atıldı. NEO kullanıcıları tarafından daha fazla GAS harcanırken, mevcut sahipler sadece tokenleri tutarak daha fazla GAS kazanacaklar. Kullanıcıların kripto para birimini satmamalarını teşvik etmek oldukça ilginç bir yol.

Kullanıcıların NEO Blockchain’inin NEO tokenlerini harcamadan etkileşimde bulunabilmelerinin sağlanması çok ilgi çekici bir kavram. Ethereum’dan çok farklı ve NEO tarafından sürdürülen iş modeli şimdiye kadar en az bir proje tarafından kopyalandı. Daha da fazla kripto paranın çift-token bir yaklaşım getirmesi pek olası değil ve bunun uzun vadeli bir potansiyele sahip olup olmadığı görülecek. NEO veya GAS’a yatırım yapmayı mı tercih edersiniz? Aşağıdaki yorumlar bölümünde bizi bilgilendirin!

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin