NEO kurucusu Da Hongfei: “NEO bilerek merkezileştirildi”
NEO kurucusu Da Hongfei: “NEO bilerek merkezileştirildi”

NEO kurucusu Da Hongfei: “NEO bilerek merkezileştirildi”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasanın değerine göre en büyük 19. kripto para birimi olan NEO, son 24 saatte yazı yazarken 10,52 dolardan işlem yapmak için %11’in üzerinde bir kazanç elde etti.

NEO’da büyüme olasılığı gözüküyor

Teknik olarak bakıldığında, NEO/USD şu anda 10,60 dolarda DMA50’nin üstüne çıkmaya çalışıyor. Bir kez yolun dışına çıktıktan sonra, bir sonraki hedefin psikolojik olarak 11,00 dolar seviyesine gelmesi muhtemel. Yukarı doğru görünen günlük RSI (Göreceli Güç Endeksi) dikkate alındığında, daha geniş kripto para birimi piyasasının yükseliş ivmesini sürdürmesi koşuluyla daha da büyüme olasılığı gözüküyor.

Dezavantajı, 10 doların altına bir hareket, gün içi 9,67 doların en düşük seviyesine çıkacak ve 9 dolara doğru genişletilmiş bir düzeltmeye yol açacaktır.

Platform daha ölçeklendirilebilir ve verimli

New York’taki Consensus konferansında konuşan NEO’nun kurucusu Da Hongfei, NEO Vakfı’nın “fikir birliği node’lerinin” çoğunluğunu kontrol ettiği NEO ekosistemindeki yüksek merkezileşme eleştirisine cevap verdi. Platformu daha ölçeklendirilebilir ve verimli hale getirmek amacıyla yapıldığını söyleyerek kurucu şu açıklamayı yaptı:

NEO’yu Bitcoin ile karşılaştırıyorsanız, daha merkezi hale getirilmiştir. Bu kasıtlı. Daha verimli tutmak istiyoruz.

Hongfei ayrıca, merkezi seviyelerde uzlaşmanın daha yüksek işlem hızları elde edilmesini sağladığını açıkladı. Dahası, merkezi model fork’ların uygulanmasını kolaylaştırmak gibi başka avantajlara da sahip olduğunu belirtti.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin