featured

NEO istikrarlı bir şekilde yükseliyor! Yakında düzeltme var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden olan NEO fiyatı bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. Altcoin için en güçlü direnç noktası 24 dolar seviyesinde iken, en güçlü destek ise 19 dolar seviyesinde bulunuyor.

NEO fiyatı direnç noktası kırıldığı için güçlü geri dönüş olasılıkları ortaya çıkarıyor. Altcoin’in fiyatı son zamanlarda büyük bir yükselişe geçti. 19 Mart tarihinde fiyat, 21 dolardan 22 dolara çıktı. Ertesi gün fiyat yukarı yönlü hareketini sürdürdü. 20 Mart tarihinde ise 22 dolardan 23,22 dolara kadar yükseldi.

Kripto para biriminin hacmi son 24 saatte %9,18 oranında artarak 220,813,236 dolara ulaştı. Şu anda 1,660,404,217 dolarlık canlı piyasa değeri ile genel sıralamada ise 61. sırada yer alıyor.

NEO 4 saatlik fiyat grafiği analizi

NEO fiyat analizi, piyasa volatilitesinin yükselen bir trend izlediğini ortaya koyuyor. Bu da altcoin fiyatının daha fazla değişim yaşamaya yatkın hâle geldiği anlama gelir. Bollinger bandının üst sınırı, altcoin için bir destek noktası görevi gören 22 dolarda iken, alt sınırı ise başka bir destek noktası olarak görevi gören 19 dolar seviyesinde bulunuyor.

NEO grafik

NEO fiyatının Bollinger bandının üst sınırını aştığı görülüyor. Bu da piyasada bir kırılma olduğunu gösteriyor. Ancak bu, önümüzdeki günlerde ters bir eğilimin muhtemel olduğu anlamına da gelebilir.

Kripto para biriminin fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükseliş hareketini işaret ediyor gibi görünüyor. Piyasa trendi son birkaç gündür yükselişe geçti. Ancak piyasa kırıldığı için yükseliş dönemi sona ermiş ve artık bir düzeltme yaşanacak da olabilir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 83 seviyesinde. Bu da altcoin için aşırı derecede şişirilmiş bir değeri gösterir. Bununla birlikte RSI, kripto para biriminin değerinin artacağını, ancak aşırı alım bölgesinde daha derine inebileceğini gösteriyor. Bu da ters bir eğilimle sonuçlanacak yukarı yönlü bir hareketin ardından görülebilir.

NEO 1 günlük fiyat grafiği analizi

1 günlük fiyat grafiği analizi piyasa volatilitesinin hareketsiz bir trend izlediğini, yani piyasanın volatilitesinin artması veya azalması yönünde hiçbir sinyal vermediğini gösteriyor. Bu, NEO için daha istikrarlı bir fiyat hareketiyle sonuçlanabilir. Bollinger bandının üst sınırı 24 dolar seviyesinde iken alt sınırı ise 18 dolar seviyesinde bulunuyor.

NEO fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükselişe işaret ediyor gibi görünüyor. Bununla birlikte fiyat hareketi, kripto para birimi için artan bir pazar olduğunu gösteren yukarı yönlü bir hareketin ardından görülebilir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 59 seviyesinde. Bu da NEO için istikrarlı bir değer anlamına gelir. Bu, kripto para biriminin üst tarafsız bölgeye düştüğü anlamına gelir. Bununla birlikte RSI, kripto para biriminin değerinde bir artış yaşanacağını gösteriyor.

Sonuç olarak

Sonuç olarak, kripto para biriminin değerinde şu anda yükseliş hâkimiyeti olmasına rağmen bir düzeltme hareketi de görülebilir. Bugün 23,72 dolar seviyesine ulaşan NEO, bir geri dönüş yapabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin