Çin’in Ethereum’u yeni Blockchain’e taşınıyor: Yatırımcılar neler yapmalı?
Çin’in Ethereum’u yeni Blockchain’e taşınıyor: Yatırımcılar neler yapmalı?

NEO haftalık raporunu yayınladı: İşte projeler, güncellemeler ve tüm gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlarda, NEO Global Development (NGD) resmi web sitesinde NEO haftalık raporunu yayınladı. Raporda, NEO ve GAS küresel varlıkları ile değiştirilebilecek NEP-5 uyumlu sözleşme varlıkları olan CNEO ve CGAS’ın piyasaya sürülmesi de dahil olmak üzere NEO topluluğu tarafından üstlenilen çeşitli projeler, güncellemeler ve etkinlikler ele alındı.

NEO python v0.8.0 olarak bilinen yeni bir güncelleme yayınlandı

2 Ekim’de NGD Genel Müdürü Johnson Zhao, Finlandiya’da düzenlenen NEO buluşmasına katıldı. Ayrıca burada Johnson, Whalelend ve Digital Rennaisance temsilcileri de özel duyurular ve sunumlar yapacaklar.

NEO çekirdeğini ve ekosistemini destekleyen bağımsız bir açık kaynak geliştiricileri grubu olan City of Zion (COZ), NEO python v0.8.0 olarak bilinen yeni bir güncelleme yayınladı. Bu, akıllı sözleşme çağrıları arasındaki depolama sorunlarını giderdi. Dahası, NGD node’leri birçok başka düzeltmeler ve güncellemelerle birlikte seed listesine dahil edildi.

NEO ortaklıklar kurmaya devam ediyor

Raporda, nOS’un tanıtım belgesinin yayınlandığını belirtiliyor. Teknik rapor, nOS platformunun sağladığı önemli bilgileri ve hizmetleri vurgulamaya odaklanıyor. Neon Borsası (NEX) ayrıca NEX paketini kullanmak için nOS ile özel bir ortaklık duyurdu.

Ayrıca NEX, Phantasma ile ortaklık kurdu. Ortaklığın temel amacı, Phantasma kullanıcılarının Bitcoin, Ethereum ve NEO ile ürün ve hizmetler için ödeme yapmalarını kolaylaştırmak. Phantasma Chain, uygulama geliştirme için optimum bir ekosistem yaratmak adına Bluzelle ile ortaklık kurdu. Phantasma’ya göre, Bluzelle’nin merkezi olmayan veri depolama çözümleri, geliştiricilerin dinamik verileri depolamasına ve yönetmesine yardımcı olacak.

NEO haftalık raporunu yayınladı ve önemli detayları sıraladı

Red Pulse proje geliştirme platformunu güncelledi. Güncellemedeki önemli gelişmelerden bazıları, cüzdandaki gelişmeler ve NEO Blockchain entegrasyonu için eklenen bir işlem doğrulama sistemi içeriyordu.

Raporda ayrıca GAS ve Ontology Gas’ın (ONG) son zamanlarda günlük ortalama işlem hacmine göre Güney Kore’deki en büyük kripto para birimi borsası olan UPbit’te listelendiği belirtildi. APEX Ağı (CPX), varlık tokenleri oluşturmak ve işlemek için bir Blockchain platformu olan LATOKEN’de de listelendi.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin