neo fiyatı
NEO fiyatı çalkalandı: 2018’de ilk beş kripto para arasında kalabilecek mi?

NEO fiyatı çalkalandı: 2018’de ilk beş kripto para arasında kalabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tüm kripto para piyasasında mevcut fiyat düşüşü, NEO fiyatı üzerinde de olumsuz etkiye neden oldu. Kripto para, tüm piyasadaki kripto varlıkların fiyatının dip yapmasına neden olan aşağı yönlü dalganın kurbanı oldu. NEO, artan satış baskısına maruz kaldığı için, hafta boyunca kırmızıda kaldı.

Bitcoin’in Performansı NEO fiyatı gibi tüm kripto paraları da etkiliyor

Sahadaki uzmanlar, kripto piyasasında fiyatlardaki genel düşüşü için düşen Bitcoin fiyatını gerekçe gösterdi. Kriptoların geri kalanı, piyasa değeri en büyük kripto para biriminin düşme fiyatına negatif tepki gösterir. NEO fiyatı, 13 Mart’tan 17 Mart’a kadar yüzde 25 oranında düştü. Ancak, düşüş sadece NEO ile sınırlı kalmadı. Uzmanlar, Bitcoin performansından dolayı reaksiyon dalgalanmalarını önlemek için altcoinlerin Bitcoin’den ayrıştırılması gerektiğini tavsiye ediyorlar. Ancak bazıları böyle bir hareketin daha zamana ihtiyacı olduğuna inanıyor.

NEO, Çin Ethereum’u olarak biliniyor

NEO, Çin’deki coin ve teknolojinin büyümesi için çok iyi olmamasına rağmen, “Çin Ethereumu” olarak bilinmeye başlamıştır. Sonuç olarak, NEO, pazarda en ağır düzenlemelere sahip olan bir ülkeden güven kazanma konusunda en iyi potansiyele sahip olan bir kripto para olarak ortaya çıkmıştır. Çünkü NEO,  Onchain teknolojisi ile düzenlemelere uyum sağlamak için oluşturulmuş olması ve diğer kripto varlıklara aykırı merkezi bir yaklaşıma sahiptir. Onchain, kripto alanında çeşitli ihtiyaçlara göre uyarlanmış özel ve konsorsiyum Blockchainlerinin geliştirilmesine odaklanmaktadır.

NEO umut verici bir potansiyele sahiptir

NEO’nun potansiyeline örnek vermek gerekirse;  piyasada değer kaybettiği dönemlerde bile, NEO sermayesinin büyümeye devam etmesidir. Üstelik işlem hacmine baktığımızda, son 24 saat içinde 107.457.000 dolar seviyesinde olması kripto para için durumu kurtaran bir göstergedir. Ancak satıcılar piyasayı kontrol etmeye ve alıcılar üzerinde baskı oluşturmaya devam ediyor.

Öte yandan, her iki teknoloji; NEO ve Onchain, Blockchain endüstrisinde devrim yaratmaya hazırlanıyor. İki mekanizma, farklı Blockchain olarak, bilgi vermeyi ve farklı işletmeleri birbirine bağlamayı sağlayan çapraz zincirin birlikte işlerliğini sağlamayı amaçlıyor. Buna göre “Dijital Kimlik”, birlikte çalışabilirliğe olan güven sorunlarını çözmek için NEO Blockchain’e dahil edilen bir özelliktir. NEO, merkezsiz varlıkların, kripto para piyasasında çok ihtiyaç duyulan düzenlemelerle buluşmasını ve çalışmasını kolaylaştıracak bir teknoloji olabilir. Merkezi düzenleyiciler ve açık kaynak sisteminden yana olan kripto yatırımcıları arasındaki uçurum her geçen gün büyüyor.

NEO, Çin için bir çözüm olabilir mi?

NEO için Onchain teknolojinsin temel taşı diyebiliriz. Özel Blockchainler için Onchain’e ihtiyaç duyulurken, bu teknoloji, merkezsiz toplu Blockchainlerin temin edilmesini sağlar. Onchain,  oldukça itibar göre Çin Blockchain testinden geçmiş ve daha sonra Fosun Grubu ile ortaklık yapan şirketlerin bir parçasıydı. Çin, kripto paralar üzerindeki kurallarını sıkılaştırıyor olsa da, Blockchain konusunda oldukça iyimser. Son zamanlarda Çin hükümeti,  büyüyen kripto para endüstrisi için alternatif çözümleri değerlendirdiği açıkladı. Ayrıca hükümet, Blockchain şirketlerinin geleceğe yönelik düzenlemelere açık olmasını memnuniyetle karşılıyor.

Büyük resme bakıldığında…

Hem NEO’nun hem de Onchain’in teknik gücü, topluluk için ümit verici bir gelecek sunuyor. Bu teknoloji Çin yetkilileri de memnun ediyor. Kripto para piyasası oldukça spekülatif ve yönetmelikler nedeniyle artan belirsizliklere sahip bir piyasa. Bununla birlikte, belli olan bir şey var ki o da sektörün büyümeye devam ettiği gerçeğidir. Öyle gözüküyor ki Kripto para piyasasında tüm tarafların başarıyı sağlamak için düzenleyicilerle yakın bir şekilde çalışması faydalı olacaktır. NEO zaten bu tür bir entegrasyon için bir çözüm olarak kendini konumlandırmıştır. NEO pazarının kapitalizasyonu büyümeye devam edeceğe benziyor. Bununla birlikte, büyümenin hızı, NEO’nun diğer geleneksel sektörlerle ne kadar hızlı entegre olduğuna bağlı olacaktır. NEO, ayrıca sahip olduğu potansiyel ile bir numaralı kripto para birimi olma gücüne de sahiptir. Bunu elbette zaman ve NEO’da yapılacak olan yenilikler gösterecektir.

cryptorecorder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin